DermoSim Timisoara DermoSim Timisoara Free Get
DermoSim Timisoara

DermoSim Timisoara

1.0 for iPhone, iPad
Free
0

0 Ratings

Release Date

2018-12-14

Size

11.7 MB

Screenshots for iPhone

More Screenshots for iPad
DermoSim Timisoara Description
Programari direct de pe Smartphone-ul tau plus multe alte functionalitati. Descarca acum gratuit.

DermoSim Estetic este destinatia perfecta atunci cand va doriti cele mai bune rezultate, indiferent de obiectivul pe care il aveti!

Centrul de infrumusetare si sanatate DermoSim Estetic va pune la dispozitie cele mai moderne si avansate servicii destinate frumusetii, dar si starii de bine.

Am ales cu foarte mare atentie tehnicile, aparaturile, produsele folosite si va garantam ca sunt dintre cele mai performante, dar si sigure pentru sanatatea dumneavoastra!

DermoSim Estetic este locul in care puteti apela in siguranta la tot ce tine de aspectul fizic, mental sau estetic. Impreuna vom gasi cea mai buna solutie pentru obiectivul dumneavoastra!

Ne bazam pe o echipa de profesionisti, pe anii de experienta in domeniu, pe aparatura de ultima generatie si brand-uri de renume la nivel mondial.

Ne mandrim cu exclusivitatea catorva terapii in Timisoara si vestul tarii, iar unele dintre ele, printre putinele din Romania!

De la coafor, unde am ales produsele Natulique Danemarca (singurele produse organice pentru colorarea si tratarea parului acreditate ECOCERT si USDA), la maniciura/pedichiura cu brand-ul Gelish SUA, Liporadiologia VINCI II ( cea mai mare descopererire a esteticii din ultimii 30 ani), tratamente dermato-cosmetice si estetice cu cele mai performante aparate, pana la terapii de relaxare sau terapeutice.

O vizită vă va convinge! Noi suntem fericiți și împliniți când împreună atingem rezultatele dorite!
DermoSim Timisoara 1.0 Update
2018-12-14 Version History
More
More Information
Price:
Free
Version:
1.0
Size:
11.7 MB
Release Date:
2018-12-14
Language:
English
More
You May Also Like
Developer Apps