Di e-tidning Di e-tidning Free Get
Di e-tidning

Di e-tidning

2.5.2 for iPhone, iPad
Free
0

0 Ratings

Update Date

2018-05-23

Size

16.5 MB

Screenshots for iPhone

More Screenshots for iPad
Di e-tidning Description
Välkommen till Dagens industri, Di, Nordens största affärstidning. Här i form av en app för e-tidningen så ger vi dig som prenumerant på Di och di.se den bästa bevakningen av aktuella händelser och trender på Stockholmsbörsen, valutor, finansmarknader och bland Sveriges alla fantastiska entreprenörer och Gaseller som varje dag skapar storverk i stora och små företag.

Vi gör det genom analyser, aktietips och intervjuer med makthavare. Vi träffar entreprenörer från norr till söder och låter dem berätta om deras resa. Vi granskar veckans affärer och ger dig också vägledning i dina privata affärer och privatekonomi. Vad kommer att hända med Fingerprint, hur påverkar den nya vd:n utvecklingen i Ericsson, allt detta varvat med aktuella och genomarbetade granskningar och avslöjanden.

Genom Di:s avdelningar belyser vi alla olika delar av näringslivet: inte minst genom vårt uppskattade helgmagasin Di Weekend och vår avdelning PS som håller koll på nya intressanta företag och trender inom mode, design, mat och kultur.

Varje dag ger vi också utrymme till våra uppskattade krönikörer, till exempel Emma Stenström, Finlands före detta stats-, finans- och utrikesminister Alexander Stubb, Styrelseproffset Michael Storåkers, Olof Lundh om affärer inom idrotten, Gunhild Stordalen som brinner för CSR och hållbarhetsfrågor, tidigare finansminister Per Nuder, digitaliseringsexperten Sara Öhrvall, klimatforskaren Johan Rockström och Maria Borelius om företagande och affärer.

I vår nya app Di e-tidning kan du välja att läsa en digital version av tidningen Dagens industri, Di, som tidningssidor eller i ett artikelläge. Du kan även välja att få tidningen nedladdad automatiskt samt ställa in hur många nummer av Dagens industri du vill spara på enheten.

För ett kontinuerligt nyhetsflöde från di.se hänvisar vi till vår nyhetsapp som du också hittar i AppStore. För att kunna ta del av innehållet i appen behöver du vara prenumerant och logga in.
Di e-tidning 2.5.2 Update
2018-05-23 Version History
Rensning av kod inför GDPR och samt uppdaterad länk till våra uppdaterade villkor.

# Har vi glömt bort din favoritfunktion?
Har du en killer feature vi bara måste lägga in i appen? Kontakta oss på etidning@di.se så loggar vi vad ni efterfrågar allra mest.
More
More Information
Price:
Free
Version:
2.5.2
Size:
16.5 MB
Genre:
News
Update Date:
2018-05-23
Developer:
Dagens Industri
Language:
Swedish
More
You May Also Like
Developer Apps