DizzyData Scan App DizzyData Scan App Free Get
DizzyData Scan App

DizzyData Scan App

2.1.0 for iPhone
Free
0

0 Ratings

Update Date

2020-08-28

Size

24.7 MB

Screenshots for iPhone

DizzyData Scan App Description
Deze App is voor bestaande gebruikers, klanten en partners van DizzyData.

ZO WERKT DE DIZZYDATA APP

Verstuur nog makkelijker bonnetjes en facturen naar DizzyData. Via deze app maak je een foto van een bonnetje of factuur. Met één druk op de knop verstuur je deze naar de juiste administratie.

Met de DizzyData app kunnen alle administraties altijd en overal bijgewerkt worden. Bonnetjes hoeven niet meer bewaard te worden, maar kunnen gelijk naar de juiste administratie geüpload worden. Hierdoor zijn de administraties altijd up-to-date en compleet.

VOORDELEN

Foto, uploaden, klaar!
Bonnetje ontvangen? Maak meteen een foto met de DizzyData app en stuur ze met één druk op de knop door naar de juiste administratie.

Nooit meer bonnetjes kwijt
Door direct een foto te maken van een bonnetje, hoeft deze niet meer wekenlang bewaard te worden. Je administratie zal altijd compleet zijn, zonder dat je alle bonnetjes elk kwartaal bij elkaar moet zoeken.

Real time administratie
Veel onderweg? Met de DizzyData app kan je ook onderweg je administratie aanleveren, zodat deze altijd up-to-date is.

Verhoog herkenning
Bewaar je bonnetjes vaak wekenlang in je portemonnee, dan gaat de leesbaarheid achteruit. Het is dan lastiger om voor deze bonnetjes de data goed te herkennen. Dit is vanaf nu verleden tijd.

OVER DIZZYDATA

Zelflerend online platform
DizzyData is een zelflerend online platform voor factuurherkenning, factuurautorisatie en e-facturatie voor bedrijven (2+ medewerkers) en accountantskantoren. Je kunt de administraties van Exact Online, Twinfield, Afas, Cash, Accountview en Unit4 koppelen aan één DizzyData portal. Hierdoor hoef je nog maar op één plek in te loggen voor de verwerking van alle inkoop- en verkoopfacturen.
DizzyData Scan App 2.1.0 Update
2020-08-28 Version History
Kleine verbeteringen in onze app
More
More Information
Price:
Free
Version:
2.1.0
Size:
24.7 MB
Genre:
Business
Update Date:
2020-08-28
Developer:
DizzyData
Language:
English
More
You May Also Like