DKP-Diabétesz Kontroll Program DKP-Diabétesz Kontroll Program Not Available
Removed from the App Store
DKP-Diabétesz Kontroll Program

DKP-Diabétesz Kontroll Program

PharmaPromo

1.7 for iPhone
Free
0

0 Ratings

Release Date

2019-02-25

Size

37.0 MB

Screenshots for iPhone

DKP-Diabétesz Kontroll Program Description
A DKP mobil alkalmazás (applikáció) az Accu-Chek Instant készülékkel végzett vércukor- önellenőrzés során, a vércukoradatok automatikus letöltésében nyújt Önnek segítséget.

Kérjük, hogy az első használat előtt figyelmesen olvassa végig a vércukormérő használati útmutatóját!

Az ingyenes, magyar nyelvű DKP applikáció célja, hogy Ön a mobiltelefonjára letöltött alkalmazásban egyszerűen nyomonkövesse és rögzíteni tudja a vércukorméréseit.

Accu-Chek Instant készülékről érkező adatok fogadása:

Az Accu-Chek Instant készülék DKP mobilalkalmazással történő használata előtt a vércukormérőt a telefonnal párosítani szükséges.

A vércukormérőt egyszerre csak 1 eszközzel lehet párosítani. Egy második eszközzel való párosítás felülírja az első párosítást. A vércukormérőnek és a párosítandó eszköznek 1 méteren belül kell lenniük egymástól. A vércukormérő kikapcsolt állapotában, a (bekapcsoló)gombot hosszan lenyomva kell tartani, amíg a Bluetooth szimbólum meg nem jelenik a készüléken. Ekkor megjelenik, illetve villog a párosítás és a vezeték nélküli szimbólum is.

Ezután elindíthatja a DKP mobilalkalmazást a telefonkészülékén, majd a felugró ablakban kiválaszthatja, hogy szinkronizálni szeretné az adatait az Accu-Chek Instant készülékről. Ezután engedélyeznie kell a szükséges hozzáféréseket, majd a párosításhoz adja meg a vércukormérő hátoldalán található hatjegyű PIN kódot. Amennyiben a párosítás sikeres, az OK felirat jelenik meg a vércukormérőn. Ezután a DKP alkalmazás a vércukormérőről leszinkronizálja a méréseket. Amennyiben a párosítás sikertelen, a készüléken Err felirat jelenik meg.

Bizonyos telefonkészülékek esetén a párosítás után még lassú lehet a kommunikáció (Bluetooth kapcsolat) a vércukormérő eszközzel, olyannyira, hogy a vércukormérő előbb lezárja a kapcsolatot, így nem jelennek meg rögtön a vércukoradatok a DKP alkalmazásban, csak az alkalmazás újraindítását követően. A következő mérésnél már nem szükséges újraindítani az applikációt, beküldés után azonnal megjelennek az adatok az alkalmazásban.

A DKP mobilalkalmazás minden egyes elindításakor – a kezdőképernyőre érkezve – kísérletet tesz a vércukormérőn található új adatok leszinkronizálására. Ehhez a vércukormérőnek és a Bluetooth üzemmódnak bekapcsolt állapotban szükséges lennie.

A későbbiek folyamán is szinkronizálhatja készülékét az Accu-Chek Instant vércukormérővel a
Beállítások/Adatkezelés/Accu-Chek szinkronizáció menüpontban.

Az alkalmazás funkciói:

Főképernyő:

A főképernyő felső részén megtekintheti az adott napon utoljára manuálisan rögzített vagy az Accu-Chek Instant készülékről érkező vércukorértékét, az adott napi átlag vércukorértékét, valamint az elmúlt 7 napra vonatkozó átlagos vércukorértékét is. Mindemellett diagramon nyomon követheti az összes, adott napig manuálisan rögzített és/vagy az Accu-Chek Instant készülékről érkező alacsony, normál és magas vércukorértékek százalékos megoszlását is.

A főképernyő alsó részén a grafikusan ábrázolt 360° View adatlapon megtekinthetők az elmúlt 3 nap adatai, az alacsony és magas értékek kiemelésével.


Vércukorérték manuális hozzáadása:

A főképernyőn lévő csepp ikon megérintését követően a Vércukorszint képernyőn megadhatja a mérés értékét, dátumát és alkalmát, valamint a mérés idejét, az étkezés mennyiségét és közérzetét is. Emellett a listanézetben áttekintheti vagy módosíthatja a korábban rögzített adatait (kivéve a vércukormérőből beolvasott vércukorértékeket).


Kedvezmények:

A regisztrált felhasználók számára azonnali kedvezmények érhetők el az alkalmazásban.

Tudástár:

A Tudástár menün belül hasznos és érdekes cikkeket olvashat Életmódváltás, Kockázatok, Étkezés és Élet cukorbetegen témákban.

Emlékeztetők:

Az Emlékeztetők funkción belül lehetőség van gyógyszer-, recept- és szűrővizsgálat emlékeztetők beállítására.
More Information
Price:
Free
Version:
1.7
Size:
37.0 MB
Genre:
Medical
Release Date:
2019-02-25
Developer:
PharmaPromo
Language:
English Hungarian
More
You May Also Like
Developer Apps