Doktor24 Doktor24 Not Available
Removed from the App Store
Doktor24

Doktor24

ARworks

1.0 for iPhone, iPad
Free
0

0 Ratings

Update Date

2014-01-08

Size

20.7 MB

Screenshots for iPhone

More Screenshots for iPad
Doktor24 Description
A Doktor24 Mobil-applikáció olyan személyes egészségmenedzser program, amelynek segítségével a felhasználó időpontot foglalhat több száz szakorvoshoz, megkeresheti a hozzá éppen legközelebb található gyógyszertárat, valamint számos egészséggel, illetve betegséggel kapcsolatos személyre szabott információhoz juthat.
A Doktor24 Tünetkereső modul segítségével például előzetesen, saját tünetei alapján tájékozódhat a lehetséges egészségügyi problémáival kapcsolatban.
A Doktor24 Egészségőr modul rendszeresen küld értesítéseket az életkornak, az esetlegesen fennálló betegségeknek, vagy éppen az év adott időszakának megfelelő egészségügyi teendőiről, legyen az egy ajánlott szűrővizsgálat, vagy éppen influenza oltás.
A Gyógyszerfigyelő funkció segítségével az is beállítható, hogy a felhasználó milyen készítményt, milyen adagolásban szed és a rendszer automatikusan figyelmezteti amikor az adott gyógyszer fogytán van.
A rendszer használatához - az applikáció letöltése után - regisztráció szükséges, amelynek alapján a felhasználó saját maga állíthatja be, hogy milyen értesítéséket kér a saját egészségével kapcsolatos teendőkről.
A Doktor24 mobil-applikáció használata semmilyen formában sem helyettesíti az orvosi vizsgálatot, illetve konzultációt! Amennyiben egészségügyi információra, tanácsra, illetve szakorvosra van szüksége keresse fel a Doktor24 Telecenterét!
Doktor24 1.0 Update
2014-01-08 Version History
More
More Information
Price:
Free
Version:
1.0
Size:
20.7 MB
Genre:
Medical
Update Date:
2014-01-08
Developer:
ARworks
Language:
English
More
You May Also Like
Developer Apps