Doktor.se - vård i mobilen Doktor.se - vård i mobilen Free Get
Doktor.se - vård i mobilen

Doktor.se - vård i mobilen

2.3.18 for iPhone, iPad
Free
0

0 Ratings

Update Date

2020-12-21

Size

81.2 MB

Screenshots for iPhone

More Screenshots for iPad
Doktor.se - vård i mobilen Description
Doktor.se erbjuder dig och din familj trygg vård dygnet runt direkt via mobilen. Hos oss jobbar läkare, psykologer, sjuksköterskor och barnmorskor.
• Alltid öppet, dygnet runt, alla dagar i veckan!
• Logga in med BankID
• Läkare
• Psykologer
• Sjuksköterskor
• Barnmorskor
• Starta ditt ärende på 10 sekunder!

Det här kan Doktor.se hjälpa till med
Vilka besvär kan Doktor.se hjälpa mig med?
Doktor.se kan hjälpa dig med en stor mängd besvär online via din mobil eller surfplatta. Våra läkare kan skriva vid behov även skriva ut recept på ny medicin och hjälpa dig med receptförnyelse. Detta är exempel på besvär som vi kan hjälpa dig med:
- Allergi
- Receptförnyelse
- Barn
- Eksem
- Utslag
- Urinvägsinfektion
- Munsår
- Hudbesvär
- Akne
- Psoriasis
- Pollen
- Hosta
- Feber
- Fobier
- Fästingsbett
- Insektsbett
- Huvudvärk
- Magbesvär
- Sömnsvårigheter
- Sjukintyg
- Oro
- Ångest
- Preventivmedel

Fysisk vård
Utöver digitala vårdbesök har Doktor.se också flertalet fysiska vårdcentraler. Om vi inte kan hjälpa dig digitalt så hjälper vi dig att komma i kontakt med den fysiska vården och eventuell remiss.

Vad är Doktor.se?
Doktor.se erbjuder digital vård enkelt genom din mobil eller surfplatta. Vi har erfaren och kvalificerad vårdpersonal i form av läkare, psykologer, specialistsjuksköterskor och barnmorskor som alla jobbar på fysiska vårdcentraler eller sjukhus när de inte hjälper patienter på Doktor.se.

Hur fungerar Doktor.se?
Ladda ner appen Doktor.se och logga in med mobilt BankID. Detta för att identifiera dig själv och ge oss rätt till att ge dig vård. I appen väljer du vilket besvär ärendet gäller för att vi ska kunna koppla ihop dig med rätt vårdpersonal. Du är igång med ditt ärende på bara 10 sekunder!

Mer om Doktor.se?
Doktor.se kan hjälpa dig med tips och råd vid många olika besvär. Du får en professionell bedömning av läkare, sjukskötersor och psykologer. Vid behov får du en remiss för vidare vård. Behöver du förnya ett recept kan du höra av dig till oss så hjälper vi dig snabbt och smidigt. Vi skriver också ut sjukintyg om läkaren bedömer detta som skäligt. Detta skrivs då ut från och med den åttonde dagen du är sjuk, och max en vecka framåt.

Dessutom har vi ett samarbete med Kronans Apotek så att du kan beställa hem din medicin direkt i appen. Hela vårdprocessen kan skötas digitalt och du behöver inte stå i långa köer på apotek eller vårdcental.
Doktor.se - vård i mobilen 2.3.18 Update
2020-12-21 Version History
Buggfixar och förbättringar
More
More Information
Price:
Free
Version:
2.3.18
Size:
81.2 MB
Update Date:
2020-12-21
Developer:
Doktorse Nordic AB
Language:
English Swedish
More
You May Also Like