DosriusAPP DosriusAPP Free Get
DosriusAPP

DosriusAPP

Manantial de Ideas S.L.

3.0 for iPhone, iPad
Free
0

0 Ratings

Release Date

2017-10-06

Size

41.2 MB

Screenshots for iPhone

iPhone
More Screenshots for iPad
DosriusAPP Description
Descarrega’t l’aplicació gratuïta oficial de l’Ajuntament de Dosrius al teu smartphone o tablet!

Amb aquesta App, l’Ajuntament s’obre a la ciutadania i posa a la seva disposició tota la informació oficial i de servei del poble. Hi trobaràs un directori d’establiments del poble, dels punts d’interès, i podràs seguir l’agenda d’actes que es vagin programant i calendaritzant, accessibles també des del web municipal dosrius.cat

L’Ajuntament de Dosrius també t’ofereix la possibilitat d’avisar d’incidències principalment a la via pública. Podràs fer una fotografia de la incidència, i enviar-la a l’Ajuntament introduint les teves dades de contacte, amb la funció de geolocalització i posant una breu descripció del problema. Així de senzill. L’App de l’Ajuntament incorpora la possibilitat de rebre notificacions push (alertes importants al dispositiu), o bé notificacions en el moment que obris l’aplicació. També podràs omplir formularis amb consultes genèriques i específiques.

A banda de tot això, trobaràs d’altres funcions com ara un lector de codis QR, i un mur on s’aniran publicant anuncis i fotografies, tota una veritable xarxa social interna. A partir d’ara, descarrega’t i gaudeix de l’aplicació que et permetrà tenir tot Dosrius a l’abast en un clic!
DosriusAPP 3.0 Update
2017-10-06 Version History
3.0 actualizada
More
More Information
Price:
Free
Version:
3.0
Size:
41.2 MB
Release Date:
2017-10-06
Language:
English
More
You May Also Like
Developer Apps