Driessen Accountants Adviseurs Driessen Accountants Adviseurs Free Get
Driessen Accountants Adviseurs

Driessen Accountants Adviseurs

2.5 for iPhone, iPad
Free
0

0 Ratings

Update Date

2018-07-03

Size

23.6 MB

Screenshots for iPhone

iPhone
More Screenshots for iPad
Driessen Accountants Adviseurs Description
U kunt bij ons terecht voor een scala aan accountantswerkzaamheden. Hierbij verzorgen wij een maandelijkse rapportage, zodat u het hele jaar door goed op de hoogte bent van de cijfers van uw onderneming. Onze klanten zijn organisaties in het midden- en kleinbedrijf, stichtingen en verenigingen.
Met een praktische en klantgerichte aanpak bedienen wij u zo optimaal mogelijk. Dit doen wij via korte lijnen en open communicatie. Onze jarenlange ervaring strekt zich uit over tal van branches. Daardoor kunt u altijd een beroep op ons doen. Wij maken graag tijd voor u. U vindt ons kantoor in Den Haag.

Ook al heeft ons niet dagelijks nodig, toch zijn de onderwerpen waarover wij u adviseren belangrijk genoeg om ‘bij te blijven’. Via deze App vindt u alle relevante informatie over ons kantoor, kunt u direct een afspraak maken en houden we u periodiek op de hoogte van onderwerpen op fiscaal en financieel gebied die voor u van belang zijn. De BTW-alert stelt u in indien u van ons kantoor een reminder wenst te ontvangen om tijdig uw maand-, kwartaal- of jaaraangifte te doen. Om van ons kantoor relevant nieuws te kunnen ontvangen op maat en/of gebruik te maken van de BTW-alert dient u bij het downloaden van deze app pushberichten te accepteren.
Tevens komt u via deze App terecht op ons online klantportaal. Hier kunt u door ons klaargezette stukken en aangiften accorderen en raadplegen.

Quick-nieuws op maat
BTW-Alert
Brochures en folders
Klantenportaal
Managementinformatie
Stel een vraag
Snel een offerte
Driessen Accountants Adviseurs 2.5 Update
2018-07-03 Version History
Update in berichten
More
More Information
Price:
Free
Version:
2.5
Size:
23.6 MB
Genre:
Business
Update Date:
2018-07-03
Developer:
AppTomorrow BV
Language:
Catalan English French German Italian Portuguese Spanish
More
You May Also Like
Developer Apps