ebb. - vertel jouw verhaal ebb. - vertel jouw verhaal Free Get
ebb. - vertel jouw verhaal

ebb. - vertel jouw verhaal

Rene Krewinkel

2.4.1 for iPhone, iPad
Free
0

0 Ratings

Release Date

2018-10-31

Size

20.2 MB

Screenshots for iPhone

iPhone
More Screenshots for iPad
ebb. - vertel jouw verhaal Description
Wat is ebb?
Een app voor tablet en smartphone. Deze app helpt je om te praten over wat jij belangrijk vindt in het leven. Dit doe je op basis van beelden die bij jou passen of die je zelf hebt gemaakt. Je kan belangrijke thema´s en diepere betekenissen in beeld uitdrukken. De app heeft aandacht voor talent en zorgt ervoor dat iemand zijn sterktes kan laten zien.

Hoe werkt het?
Ebb bevat een verzameling van beelden: een beeldenbank.
Je kiest de beelden die best bij jou passen. En je plaatst ze per thema. De thema’s kan je zelf kiezen. Je kan de beeldenbank aanvullen met persoonlijk beeldmateriaal. De app beschermt wat privé is: alle informatie komt op jouw telefoon of tablet en jij toont wat je wil laten zien.

Waarom ebb?
Mensen met een beperking worden zelf (en daar zijn we blij mee) meer en meer aangesproken op hun mogelijkheden om te participeren in de samenleving. Hierdoor komen ze ook vaak zelf voor keuzes en beslissingen te staan. Daarom wordt het belangrijker om met hen te praten over alle levensthema´s. Veel mensen met een verstandelijke beperking kunnen niet lezen en schrijven en hebben moeite met geheugen en overzicht. Hierbij wil Ebb ondersteunen.

PIN-code voor het beheer-scherm: EBB
More Information
Price:
Free
Version:
2.4.1
Size:
20.2 MB
Genre:
Education
Release Date:
2018-10-31
Developer:
Rene Krewinkel
Language:
English
More
You May Also Like
Developer Apps