eBolets Lite Setas CATALUNYA eBolets Lite Setas CATALUNYA Free Get
eBolets Lite Setas CATALUNYA

eBolets Lite Setas CATALUNYA

1.0.12 for iPhone, iPad
Free
0

0 Ratings

Release Date

2019-06-20

Size

56.1 MB

Screenshots for iPhone

More Screenshots for iPad
eBolets Lite Setas CATALUNYA Description
eBolets és la primera aplicació de predicció micològica amb base científica i fiable per dispositius mòbils. Només es necessita connexió a internet per rebre els càlculs diaris de predicció que permeten visualitzar sobre el mapa de Catalunya l'aparició de les espècies: Camasec, moixernó, múrgola, rovelló pinetell, rovelló, rovelló vinader, fredolic, llenega negra, ou de reig, camasec, trompeta de la mort, cep d'estiu, rossinyol, cep rogenc, cep i cep sureny. A la versió Lite hi ha un límit màxim de zoom, per tant la precisió empitjora. Per evitar aquesta limitiació cal utilitzar la versió de pagament.

L'aplicació té diferents eines per facilitar la localització dels bolets al mapa i a la realitat: Filtre per distància del boletaire fins als bolets, filtre per alçada dels bolets, localització del boletaire, localització del vehicle del boletaire i radar 3D pels bolets amb realitat augmentada.

Una vegada s'hagi actualitzat la darrera predicció, la visualització dels mapes no requereix connexió a internet, són a dintre de l'aplicació. Per tant, l'aplicació funcionarà perfectament dins del bosc, únicament requereix GPS actiu.

eBolets té l'objectiu de ser tant important com el cistell o el ganivet pels boletaires. Aquesta versió serà vàlida per a la temporada de bolets 2019.
eBolets Lite Setas CATALUNYA 1.0.12 Update
2019-06-20 Version History
Versió eBolets Catalunya 2019
More
More Information
Price:
Free
Version:
1.0.12
Size:
56.1 MB
Release Date:
2019-06-20
Developer:
Raul Pozo Matamoros
Language:
English
More
You May Also Like