ECC Mobile ECC Mobile Free Get
ECC Mobile

ECC Mobile

3.4 for iPhone
Free
0

0 Ratings

Release Date

2019-07-15

Size

84.5 MB

Screenshots for iPhone

ECC Mobile Description
Erste Card Club razvio je mobilnu aplikaciju koja korisnicima omogućuje siguran pristup informacijama o korištenju njihove Erste Card Club kartice (Diners Club, Mastercard i Visa).

PRIJAVA U APLIKACIJU

Erste Card Club korisnici koji su već registrirani na ECC online uslugu na webu, za prijavu u mobilnu aplikaciju koriste se svojim korisničkim imenom i lozinkom za ECC online. Ukoliko je korisnik zaboravio svoju lozinku, opcijom 'Zaboravio sam lozinku' moguće je zadati novu lozinku, a korisnici Erste Card Club kartica koji još ne koriste ECC online usluge, mogu se registrirati kroz mobilnu aplikaciju opcijom 'Novi korisnik? Registriraj se'.

FUNKCIONALNOSTI

Korištenjem ECC Mobile aplikacije krajnji korisnici mogu koristiti sljedeće funkcije:
• Pregled kartica i njenih detalja
• Provjeru raspoloživog iznosa za potrošnju
• Provjeru kupnje (za kartice s nekomuniciranim limitom)
• Upravljanje obročnom kupnjom (preskok jedne mjesečne rate ili slanja svih rata u otplatu)
• Pregled računa i detalja
• Prikaz nagradnih bodova/milja/zvjezdica
• Upravljanje profilom

SIGURNOST

Mobilna aplikacija sigurna i jednostavna za korištenje. Aplikaciju je potrebno preuzeti putem Apple Store-a, a za korištenje je na mobilnom uređaju nužno imati pristup internetu. Pristup aplikaciji nije moguć bez lozinke koja je poznata samo korisniku, stoga u slučaju krađe ili gubitka mobitela ne može doći do zloupotrebe. Podaci o lozinki i računima ne pohranjuju se u mobitel. Aplikacija se automatski blokira u slučaju višestrukog uzastopnog unosa netočne lozinke (maksimalno tri puta), a ponovno je dostupna za korištenje po isteku 15 minuta. Nakon 15 minuta nekorištenja aplikacija će automatski odjaviti korisnika.
ECC Mobile 3.4 Update
2019-07-15 Version History
Aplikacija ECC Mobile nadograđena je novim funkcionalnostima!
U najnovijoj verziji pripremili smo funkcionalnosti kojima brzo i jednostavno možete upravljati svojom karticom te povećati sigurnost i kontrolu nad svojim novcem:
• Blokada kartice – u slučaju da ne možete pronaći svoju Diners Club karticu ili želite kontrolirati potrošnju po dodatnim karticama
• Prijava gubitka ili krađe kartice – ako ste izgubili karticu ili vam je ista ukradena, u svega nekoliko klikova možete naručiti novu!
• Pregled popusta i pogodnosti kupnjom Diners Club karticama na prodajnim mjestima – kako biste uvijek bili u toku s akcijama koje smo pripremili za vas
More
More Information
Price:
Free
Version:
3.4
Size:
84.5 MB
Genre:
Shopping
Release Date:
2019-07-15
Language:
English
More
You May Also Like
Developer Apps