Elements Enkhuizen Elements Enkhuizen Not Available
Removed from the App Store
Elements Enkhuizen

Elements Enkhuizen

5.0 for iPhone
Free
0

0 Ratings

Update Date

2018-06-26

Size

97.0 MB

Screenshots for iPhone

Elements Enkhuizen Description
Welkom bij de app van Elements Enkhuizen!

Elements Enkhuizen (sinds 2012) staat voor gezondheid voor lichaam en geest. We geven diverse yoga- en pilateslessen, geven voedingsadvies en we organiseren evenementen die met yoga, gezondheid en plezier te maken hebben.

Arenda is de oprichtster van Elements Enkhuizen. Vanuit haar achtergrond als fitness- en groepslesinstructrice en diëtist, is ze yoga gaan doen voor meer verdieping en innerlijke rust. Organiseren en ondernemen zit in haar bloed en dit combineert ze met het geven van lessen voor fysieke uitdaging en ontspaning, maar ook zeker voor geestelijke verdieping. Het motto is: Midden in het leven staan met een bewustzijn dat zich steeds ontwikkelt. En dan door het vergroten van het bewustzijn het leven voor jezelf en anderen mooier maken.

De studio wordt gerund door Arenda en haar man Roman. Roman is sinds de zomer van 2015 ASI gecertificeerd SUP instructeur (stand up paddle) en zal vanaf 2016 hier lessen in gaan geven. Ook zal dit gecombineerd worden met yoga op het SUP board.

Sinds 2 jaar is Tamara erbij gekomen als zeer gedreven en inspirerende yogadocente.

Tamara geeft een paar lessen per week en staat bekend om haar krachtige, en professionele aanpak in haar lessen.

Naast Yogalessen kun je bij Elements ook terecht voor een goed voedingsadvies. Arenda is regulier diëtist (HBO voeding & dietetiek) en heeft daarna een aantal jaar orthomoleculaire voeding gestudeerd. Ze heeft een praktische en nuchtere benadering ten opzichte van het lichaam en voeding, maar wel holistisch. Puur en onbewerkt is de basis. Lekkere en gezonde voeding is belangrijk om lekker in je vel te zitten en gezond te zijn en te blijven.

Elements Enkhuizen combineert yoga, pilates, SUP, gezond en lekker eten met elkaar door yogaweekenden te organiseren. Regelmatig worden er Yoga & Detox weekenden georganiseerd en ook de Yoga Camping en Yoga & Zeilreizen staan op het programma.

We hopen te snel te mogen ‘ont’moeten bij Elements Enkhuizen!
Elements Enkhuizen 5.0 Update
2018-06-26 Version History
• Design aanpassingen.
• Diverse technische verbeteringen.
More
More Information
Price:
Free
Version:
5.0
Size:
97.0 MB
Genre:
News Sports
Update Date:
2018-06-26
Developer:
Concapps B.V.
Language:
Dutch English French German Italian Spanish
More
You May Also Like
Developer Apps