Elins Mysterium Elins Mysterium Free Get
Elins Mysterium

Elins Mysterium

Mobile storytelling AB

1.3 for iPad
Free
0

0 Ratings

Update Date

2019-02-07

Size

170.3 MB

Screenshots for iPad

Elins Mysterium Description
Följ med Elin på ett mysterium genom Skövdes historia! Upptäck platser i Skövde samtidigt som du spelar spelet direkt på stadens gator.

Elins Mysterium är helt gratis och är resultatet av ett samarbete mellan Skövde Kommun och Högskolan i Skövde, dataspelsutveckling (www.his.se/dataspel).

Elins Mysterium spelas på en iPad och är tänkt att spelas i grupp med spelare. En spelledare (gärna en vuxen) har hand om iPaden och låter hela gruppen ta del av spelet. Tillsammans följer gruppen Elin, som hittat en mystisk bok och hjälper henne lösa mysteriet. Vilka är det som jagar henne och vilka planer har de?

Spelet börjar utanför biblioteket och tar spelarna till några platser i Skövde. Vid varje plats måste spelarna hjälpa Elin med ett uppdrag, när man löst ett uppdrag måste man hitta till nästa plats. Ledtrådar och navigationshjälp finns på iPaden och först när man hittat till rätt plats, uppenbarar sig uppdraget på iPaden.

Elins Mysterium lämpar sig jättebra för en familj eller vänner som är på besök i Skövde och vill bekanta sig med dess historia, men passar även en grupp vänner som vill utforska Skövde ur ett nytt perspektiv!

För att kunna spela spelet krävs en GPS-mottagare. En GPS-mottagare finns bara i en iPad med SIM-kortplats (det krävs inte att ett SIM-kort sitter i).
Elins Mysterium 1.3 Update
2019-02-07 Version History
- Uppdaterat för att uppfylla Apples senaste riktlinjer
- Lagt till möjlighet att hoppa över pussel vid Helénstugan
More
More Information
Price:
Free
Version:
1.3
Size:
170.3 MB
Update Date:
2019-02-07
Language:
English
More
You May Also Like
Developer Apps