ENGINYERS BCN – Borsa de treball ENGINYERS BCN – Borsa de treball Free Get
ENGINYERS BCN – Borsa de treball

ENGINYERS BCN – Borsa de treball

Adderit

1.1.3 for iPhone, iPad
Free
0

0 Ratings

Update Date

2017-04-04

Size

4.1 MB

Screenshots for iPhone

iPhone
More Screenshots for iPad
ENGINYERS BCN – Borsa de treball Description
Vols conèixer les millors oportunitats laborals per a enginyers? Si ets Graduat en Enginyeria de l’àmbit industrial, Enginyer Tècnic Industrial, Enginyer en Disseny Industrial o estudiant dels darrers cursos, instal•la’t ENGINYERS BCN – Borsa de treball i accedeix a les nostres ofertes de feina on i quan vulguis.

Instal•lant aquesta app en el teu mòbil o tableta podràs consultar/gestionar les ofertes de treball publicades al Col•legi d’Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona (ENGINYERS BCN)

Consulta les ofertes publicades al portal de borsa de treball d’ENGINYERS BCN. Estudia els requeriments de les empreses, les funcions a desenvolupar, la ubicació dels llocs de treball...

Inscriu-te a les ofertes. Selecciona i envia el CV que més s’adapti a les característiques de l’oferta. Adapta el teu CV per incrementar les teves opcions.

Marca les ofertes com a preferides per gestionar-les més tard (des del PC, tablet o mòbil).

Segueix l’estat de les teves candidatures. En tot moment podràs saber la valoració de l’empresa respecta la teva candidatura.

Consulta els teus CVs. Revisa les diferents versions del teu CV en PDF, per assegurar-te que et presentes adequadament.

Filtra les ofertes. Realitza cerques d’ofertes en funció de l’especialitat, el nivell d’experiència o per paraula clau.

Consulta les noticies. Novetats i informació d’interès sobre esdeveniments, ofertes i convocatòries especials, activitats i altres temes relacionats amb la recerca de feina.

Tant si et trobes en situació d’atur com si vols estar informat de noves oportunitats professionals, descarrega’t l’aplicatiu d’ENGINYERS BCN – Borsa de treball i connecta amb el mercat laboral en qualsevol moment de manera còmoda i àgil.

Si tens cap consulta o incidència contacta amb el nostre equip a ocupacioipromocio@ebcn.cat, indicant quin dispositiu que estàs utilitzant i amb quina versió de l’aplicació.

------------------------------

¿Quieres conocer las mejores oportunidades laborales para ingenieros? Si eres Graduado en Ingeniería del ámbito industrial, Ingeniero Técnico Industrial, Ingeniero en Diseño Industrial o estudiante de los últimos cursos, instálate ENGINYERS BCN - Bolsa de trabajo y accede a nuestras ofertas de trabajo donde y cuando quieras.

Instalando esta app en tu móvil o tableta podrás consultar y gestionar las ofertas de trabajo publicadas en el Colegio de Ingenieros Graduados e Ingenieros Técnicos Industriales de Barcelona (ENGINYERS BCN)

Consulta las ofertas publicadas en la de bolsa de trabajo de Enginyers BCN. Estudia los requerimientos de las empresas, las funciones a desarrollar, la ubicación de los puestos de trabajo ...

Inscríbete en las ofertas. Selecciona y envía el CV que más se adapte a las características de la oferta. Adapta tu CV para incrementar tus opciones.

Marca las ofertas como preferidas para gestionarlas más tarde (desde PC, tablet o móvil).

Sigue el estado de tus candidaturas. En todo momento podrás saber la valoración de la empresa respeta tu candidatura.

Consulta tus CVs. Revisa las diferentes versiones de tu CV en PDF, para asegurarte de que te presentes adecuadamente.

Filtrar las ofertas. Realiza búsquedas de ofertas en función de la especialidad, el nivel de experiencia o por palabra clave.

Consulta las noticias. Novedades e información de interés sobre eventos, ofertas y convocatorias especiales, actividades y otros temas relacionados con la búsqueda de trabajo.

Tanto si te encuentras en situación de desempleo como si quieres estar informado de nuevas oportunidades profesionales, descárgate la aplicación de ENGINYERS BCN - Bolsa de trabajo y conecta con el mercado laboral en cualquier momento de manera cómoda y ágil.

Si tienes alguna consulta o incidencia contacta con nuestro equipo en ocupacioipromocio@ebcn.cat, indicando que dispositivo estás utilizando y con que versión de la aplicación.
ENGINYERS BCN – Borsa de treball 1.1.3 Update
2017-04-04 Version History
Millores en l'inscripció d'ofertes.

------------------------------

Mejoras en la inscripción de ofertas.
More
More Information
Price:
Free
Version:
1.1.3
Size:
4.1 MB
Update Date:
2017-04-04
Developer:
Adderit
Language:
English
More
You May Also Like
Developer Apps