English Macedonian best dictionary - Англиски Македонски најдобрите речник English Macedonian best dictionary - Англиски Македонски најдобрите речник Free Get
English Macedonian best dictionary - Англиски Македонски најдобрите речник

English Macedonian best dictionary - Англиски Македонски најдобрите речник

Nguyen Van Thanh

1.8 for iPhone, iPad
0

0 Ratings

Release Date

2016-06-22

Size

122.6 MB

Screenshots for iPhone

More Screenshots for iPad
English Macedonian best dictionary - Англиски Македонски најдобрите речник Description
User will be satisfied with this Macedonian - English dictionary because:
- It has the largest vocabulary
- Detail description for each word and a lot of samples
- Simple UI & high performance make you feel easy when using
* Full support pronunciation for both English and Macedonian will help you so much in study these languages.
(This application can run in offline mode but need the internet connection for the pronunciation and web browser functions.)

Корисник ќе бидете задоволни со овој македонски - англиски речник , бидејќи:
- Тоа е најголемата речник
- Детален опис за секој збор и многу примероци
- Едноставен кориснички интерфејс и високи перформанси направи да се чувствувате лесно кога се користи
* Целосна поддршка изговор за двете англиски и македонски ќе ви помогне многу во студијата овие јазици.
Оваа апликација може да работи во офлајн режим , но треба интернет конекција за изговорот и веб прелистувач функции.
English Macedonian best dictionary - Англиски Македонски најдобрите речник 1.8 Update
2016-06-22 Version History
Fix bug
More
More Information
Price:
Free
Version:
1.8
Size:
122.6 MB
Genre:
Education Travel
Release Date:
2016-06-22
Developer:
Nguyen Van Thanh
Language:
English Macedonian
More
In-App Purchases:

Close ad banner $0.99

More
You May Also Like
Developer Apps