Eptisa - Menaxhimi i mbetjeve Eptisa - Menaxhimi i mbetjeve Free Get
Eptisa - Menaxhimi i mbetjeve

Eptisa - Menaxhimi i mbetjeve

1.0 for iPhone
Free
0

0 Ratings

Update Date

2018-07-03

Size

6.3 MB

Screenshots for iPhone

iPhone
Eptisa - Menaxhimi i mbetjeve Description
Raportoni dhe ndiqni zgjidhjen e problemeve te mjedisit, pastrimit dhe largimit të mbetjeve në qytetin apo lagjen tuaj.
Eptisa - Menaxhimi i mbetjeve 1.0 Update
2018-07-03 Version History
More
More Information
Price:
Free
Version:
1.0
Size:
6.3 MB
Update Date:
2018-07-03
Language:
English
More
You May Also Like
Developer Apps