eReolen eReolen Free Get
eReolen

eReolen

3.1.0 for iPhone, iPad
Free
0

0 Ratings

Release Date

2019-11-26

Size

75.9 MB

Screenshots for iPhone

More Screenshots for iPad
eReolen Description
eReolen har tusindvis af titler fra over 300 danske forlag. Med eReolens app kan du låne både e-bøger, lydbøger og podcasts fra biblioteket. Bøgerne kan læses/lyttes på din iPad/iPhone med eller uden internetforbindelse.

Gå på opdagelse i eReolens app, der præsenterer masser af inspiration til læsning og lytning – lad dig in-spirere af:
- Temaer
- Lister med bøger
- Videoer
- Forfatterportrætter
- Redaktøren anbefaler

eReolens app indeholder derudover en præsentation af bøger på engelsk fra eReolen Global, nem genvej til at læse/lytte din seneste titel, filtrering af søgeresultater mm.

Praktisk info: For at bruge app’en skal du være oprettet som låner på dit lokale bibliotek. Hvis du ikke er låner allerede, bliver du oprettet ved et besøg på dit lokale bibliotek eller ved at oprette dig digitalt på dit biblioteks hjemmeside. eReolen er tilgængelig via folkebibliotekerne i alle landets kommuner.

Nyheder
Opdateringen til eReolens app introducerer en helt ny app med nyt design og mulighed for at lytte til podcasts og finde tusindvis af e-bøger og lydbøger på engelsk. eReolens reader og player er de samme, men det er planen, at de opgraderes med nye funktioner i en kommende version af appen.


Yderligere oplysninger:
Appen udbydes af Foreningen eReolen, Læs mere her: https://ereolen.dk/foreningen-ereolen
eReolen 3.1.0 Update
2019-11-26 Version History
Appen er opdateret med en helt ny player, der både har fået nyt design og nye funktioner som f.eks. sleeptimer og indstilling af oplæsningshastigheden.
More
More Information
Price:
Free
Version:
3.1.0
Size:
75.9 MB
Release Date:
2019-11-26
Developer:
Ereolen Go
Language:
Danish
More
You May Also Like