Fagerhult Virtual Reality Fagerhult Virtual Reality Free Get
Fagerhult Virtual Reality

Fagerhult Virtual Reality

1.0 for iPhone, iPad
Free
0

0 Ratings

Update Date

2017-12-20

Size

164.0 MB

Screenshots for iPhone

More Screenshots for iPad
Fagerhult Virtual Reality Description
FAGERHULT 360° VR
Fagerhult ontwikkelt, produceert en verkoopt professionele verlichtingssystemen voor openbare ruimtes als kantoren, scholen, winkels, industrie én voor de zorg- en recreatiesector. Fagerhult levert ook buitenverlichting voor openbare ruimtes zoals wegen, paden en parken, alsmede architecturale verlichting. Bij onze activiteiten ligt voortdurend de nadruk op design, functie, flexibiliteit en energiebesparende oplossingen. Beleef onze referentieprojecten dankzij onze Virtual Reality App.

VIRTUAL REALITY MODE
Deze app is voorzien van Virtual Reality-mode. Klik op het bril-icoontje en plaats je telefoon in de Virtual Reality bril, zoals de Google Cardboard of een andere virtual reality bril, voor een ultieme beleving!

BESCHIK JE NIET OVER EEN VIRTUAL REALITY BRIL
Beweeg je smartphone in de rondte voor een ultieme beleving van deze 360 graden video tour. De app maakt gebruik van het ingebouwde gyroscope functie op je telefoon. Als je het apparaat omhoog / omlaag, van links naar rechts draait, zal je de Fagerhult projecten op een intense manier beleven. Je kunt ook swipen met je vinger.
Fagerhult Virtual Reality 1.0 Update
2017-12-20 Version History
More
More Information
Price:
Free
Version:
1.0
Size:
164.0 MB
Update Date:
2017-12-20
Developer:
Total Reality B.V.
Language:
English
More
You May Also Like
Developer Apps