Fakulteti Fakulteti Not Available
Removed from the App Store
Fakulteti

Fakulteti

Venikom

1.2 for iPhone
Free
0

0 Ratings

Release Date

2016-02-06

Size

23.0 MB

Screenshots for iPhone

iPhone
Fakulteti Description
Содржините на нашиот портал се од сите области на студирањето како речник за студенти, директориум на сите високо образовни установи, објекти за сместување, библиотеки и секако, забавни содржини.

Тука е и нашиот форум за разменување на знаења, информации и водење на дискусии. Нашето мото е:
"Сподели знаење, сподели информација".

Студентите се нашата иднина. 


"Факултети" е веб страна посветена на високо образовните установи во Р.Македонија. 


Целта ни е да им помогнеме на идните студенти во нивниот избор на студии, и да ги насочиме сегашните студенти кон нови знаења, стипендии и работни места.

The app is in Macedonian language.

Features
-News
-Videos
-Gallery
-Events
Fakulteti 1.2 Update
2016-02-06 Version History
Подобрувања за iOS 9
More
More Information
Price:
Free
Version:
1.2
Size:
23.0 MB
Genre:
Education News
Release Date:
2016-02-06
Developer:
Venikom
Language:
English
More
You May Also Like
Developer Apps