fARkaskölyökképző fARkaskölyökképző Free Get
fARkaskölyökképző

fARkaskölyökképző

1.1 for iPhone, iPad
Free
0

0 Ratings

Update Date

2020-10-31

Size

1,020.9 MB

Screenshots for iPhone

More Screenshots for iPad
fARkaskölyökképző Description
Üdvözöl a Farkaskölykök Ifjúsági Egyesület, a HVG Könyvek és a Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület közös AR alkalmazása!

Örülünk, hogy magadénak tudhatod hangos könyveink valamelyikét, amelyből megismerheted a kerti madarakat, a tengeri és az éjszakai állatokat, most ráadásul hangot is társíthatsz hozzájuk. Ha szeretnéd térben is megnézni kedvenc élőlényeidet, töltsd le a fARkaskölyökképző alkalmazást, és engedélyezd, hogy használhassa a kamerádat!

Mit jelent az AR?
Az AR (angolul: augmented reality) kiterjesztett valóságot jelent, amely a valódi és a virtuális világ összekapcsolásából jön létre. Csupán egy kamerával ellátott telefonra van szükséged ahhoz, hogy egy könyv lapjait életre keltsd.

Hogyan használd az alkalmazást?
Nyisd fel a könyvet, és indítsd el az alkalmazást! Válaszd a „Könyvek” menüt, és nyisd meg a kezedben lévő könyvhöz tartozó menüpontot az alkalmazáson belül. A 3D-s tartalmakhoz nyomd meg a „Lássuk!” gombot, majd irányítsd a telefonod kameráját az állatokat ábrázoló oldalra! Nézd, ahogy a könyv lapjai életre kelnek!

Mi található a galériában?
Kattints a nagyítóra, nézd meg az állatokat, és tudj meg róluk többet! Töltsd le és nyomtasd ki a képeket, majd az AR gombra kattintva keltsd életre a lapokat!

Mi található a tanösvényen, és hogyan tudom használni?
A tanösvény azoknak nyújt segítséget, akik az alkalmazást könyv nélkül szeretnék használni. Menj a https://farkaskolykok.com/app/tanosveny weboldalra, töltsd le a galériából a markeret! A letöltött tartalmakat nyomtasd ki, indítsd el az alkalmazást, menj a Tanösvény menüpontban a „Lássuk!” gombra! Irányítsd a telefonod kameráját a kinyomtatott lapokra, és válaszold meg az összes kérdést, hogy végigmenj a tanösvényen.

Mi található a tanteremben?
Nézd meg Magyarország tájait és a rájuk jellemző állat- és növényfajokat látványos 3D-s posztereinken! Menj a https://farkaskolykok.com/app/tanterem weboldalra, és töltsd le a galériából a posztereket! A letöltött tartalmakat nyomtasd ki, indítsd el az alkalmazást, és menj a „Tanterem” menüpontban a „Lássuk!” gombra! Irányítsd a telefonod kameráját a kinyomtatott lapokra, és nézd meg a 3D-s tartalmat! A posztereket, amelyeket meg is vásárolhatsz a farkaskolykok.com oldalról, NikonOne készítette.

Rendszerkövetelmények
● iPhone esetében
iPhone 5, valamint iOS 8 (kijelzőméret min. 3,5”, felbontás min. 640 x 960 pixel)
fARkaskölyökképző 1.1 Update
2020-10-31 Version History
Az alkalmazás kiegészült az Ismerd meg a dínók hangját! című könyvhöz tartozó 3D-animációkkal és AR-tartalmakkal.

Apróbb javítások, további optimalizálás. Néhány változtatást hajtottunk végre az alkalmazás szövegében.
More
More Information
Price:
Free
Version:
1.1
Size:
1,020.9 MB
Genre:
Education
Update Date:
2020-10-31
Developer:
ARworks
Language:
English
More
You May Also Like
Developer Apps