FastAddMaths FastAddMaths Not Available
Removed from the App Store
FastAddMaths

FastAddMaths

Nik Muhammad Khaidhir

1.0 for iPhone, iPad
Free
0

0 Ratings

Release Date

2018-05-07

Size

35.3 MB

Screenshots for iPhone

iPhone
More Screenshots for iPad
FastAddMaths Description
“FastMaths Matematik Tambahan” merupakan pembelajaran subjek Matematik Tambahan SPM melalui koleksi video-video dan juga soalan-soalan berbentuk e-book bersiri. Topik-topik yang dirangkumi adalah mengikut silibus Kementerian bagi keseluruhan topik-topik Tingkatan 4 dan 5. Siri koleksi video-video pembelajaran ini akan diperkemaskini dari masa ke semasa. Keseluruhan terdapat 5 siri di mana 2 siri meliputi topik-topik Tingkatan 4 dan 2 siri meliputi topik-topik Tingkatan 5.
Siri 5 merupakan siri terakhir meliputi kertas-kertas klon berformat peperiksaan SPM sebenar. Siri 5 ini menyediakan para pelajar dengan soalan-soalan latih tubi beserta dengan jawapan-jawapan yang diberikan dalam kombinasi samada bentuk video rakaman atau pun teks bertulis. Untuk setiap siri para pelajar akan dibimbing oleh guru maya.
Selain daripada itu, kami juga memberikan perkhidamatan tuisyen melalui “Virtual Live-interactive Class, VLC”. Pada setiap minggu, pada tarikh dan masa yang ditetapkan. Para pelajar akan mengikuti kelas-kelas VLC di mana guru maya akan membuat pengajaran secara “Live” melalui perisian ZOOM. Perisian ZOOM merupakan perisian percuma yang boleh dimuat turun di zoom.us. Para pelajar boleh berinteraksi dengan guru maya melalui audio visual dan juga komunikasi “chatting” sepanjang sessi tuisyen dijalankan.
Video-video tuisyen dirakam secara digital dan tersimpan didalam Mobile App. Kesemua video-video rakaman bersiri termasuk video-video rakaman tuisyen boleh dicapai oleh para peserta yang berlanggan. Para peserta lain boleh mengikuti kelas tuisyen VLC secara percuma, bagaimanapun mereka tidak boleh mencapai simpanan video-video tuisyen serta capaian video-video koleksi bersiri yang terhad.
FastAddMaths 1.0 Update
2018-05-07 Version History
More
More Information
Price:
Free
Version:
1.0
Size:
35.3 MB
Genre:
Education
Release Date:
2018-05-07
Language:
English
More
You May Also Like
Developer Apps