First Contact First Contact Free Get
First Contact

First Contact

1.2 for iPhone, iPad
Free
0

0 Ratings

Update Date

2019-12-05

Size

54.7 MB

Screenshots for iPhone

More Screenshots for iPad
First Contact Description
First Contact – Grunnleggende engelsk er et læreverk i hovedsak beregnet på minoritetsspråklige elever i ungdomsskolealder/unge voksne med begrenset skolegang fra tidligere.

Læremidlet vil samlet sett dekke målene for begynneropplæringen i engelsk for grunnskolen.

First Contact består av en elevbok, en app og en lærerveiledning.

First Contact App inneholder filmsnutter og lydfiler som følger og utdyper temaene fra elevboka, men komponentene kan også fungere uavhengig av hverandre. I appen ligger 10 korte animasjonsfilmer, en til hvert tema i læremidlet. Filmene viser dialog mellom ungdommer i hverdagssituasjoner. Ungdommene har ulik etnisk bakgrunn, og har tydelig og korrekt engelsk uttale. Filmene er viktig for å aktivisere elevenes forkunnskaper og samtidig fungere modellerende.

Tekstene fra boka er innlest og man kan velge å høre dem mens man følger den skrevne teksten. I tillegg er det rene lytteoppgaver, med lydfiler uten skrevet tekst til. I appen er det også forskjellige typer oppgaver til temaene, ulike fra de i elevboka. Det er også mulig å ta opp sin egen stemme mens man leser.

First Contact er basert på prinsippet om at det å raskt kunne bruke språket til noe er særlig viktig for nettopp denne elevgruppen og tekster og oppgaver vil dermed oppleves som meningsfylte og motiverende. Tekstene vektlegger bevisst bruk av høyfrekvente og transparente ord, et enkelt men ikke barnslig språk, og illustrasjoner og layout tilpasset aldersgruppen.

Temaene i First Contact er i samsvar med den Europeiske språkpermen og dermed vil “Språkpasset” derfra kunne brukes som egenvurdering av elevene underveis:

Meg selv, Min familie, I klasserommet, Møte andre, Tid, Årstider og været, Mat og drikke, Den elektroniske verden, Interesser, Reise.
First Contact 1.2 Update
2019-12-05 Version History
Feilrettinger
More
More Information
Price:
Free
Version:
1.2
Size:
54.7 MB
Update Date:
2019-12-05
Developer:
Aschehoug Forlag
Language:
English Norwegian Bokmål Norwegian Nynorsk
More
You May Also Like
Developer Apps