Fiscaal Memo Fiscaal Memo Free Get
Fiscaal Memo

Fiscaal Memo

Kluwer

2019.1.1 for iPhone
Free
0

0 Ratings

Release Date

2019-01-30

Size

77.1 MB

Screenshots for iPhone

iPhone
Fiscaal Memo Description
Omschrijving
Belastingtarieven of andere actuele fiscale cijfers opzoeken – of berekeningen voor bijvoorbeeld erfbelasting maken én e-mailen? Deze unieke fiscaal assistent op zakformaat doet het. Razendsnel!

Efficiënter werken
Met de Fiscaal Memo App heeft u alle belangrijke fiscale feiten en cijfers binnen handbereik op uw iPhone of iPad. Alles is razendsnel te vinden, op een manier zoals u in een zoekmachine zoekt. Ook kunt u eenvoudig navigeren via de inhoudsopgave en kunt u uw eigen voorkeuren instellen.

Slimmer werken
Normbedragen, forfaits, drempels, percentages… alle gegevens zijn altijd actueel en betrouwbaar, via de ingebouwde signalering en maandelijkse updates.

Sneller werken
Met maar liefst 25 handige rekentools (van erfbelasting tot AOW-leeftijd, hypotheekrente of minimumloon) geeft u uw klant efficiënter en sneller dan ooit persoonlijk advies – dat u direct kunt e-mailen.

Efficiënter, slimmer en sneller werken met Fiscaal Memo app
-Maar liefst 25 rekenmodellen met bedragen, drempels, forfaits en percentages inclusief informatie van voorgaande fiscale jaren.
-Mogelijkheid om paragrafen en uitkomsten van rekenmodellen te e-mailen naar klanten.
-Maandelijkse updates op de inhoud van Fiscaal Memo en actueel overzicht van gewijzigde paragrafen.
-Razendsnel zoeken en navigeren.
-Eenvoudig te personaliseren door eigen favoriete paragrafen en rekenmodellen op te slaan op de homepage.
-De app kan zowel online als offline worden gebruikt.
-Kies voor de iPhone versie of de nieuwe tabletversie voor uw iPad.

Installeer uw fiscaal assistent op zakformaat nu!
De Fiscaal Memo App is voor iPhone en iPad ontwikkeld. Download nu de app om kennis te maken met de Fiscaal Memo App. Voor het gebruik van de volledige inhoud heeft u een AppStore abonnement nodig. Heeft u het Fiscaal Memo al in uw bezit? Dan vindt u de activeringscode en installatie-instructie voorin het boek.

U kunt zich via een in-app aankoop abonneren op de volledige inhoud van de Fiscaal Memo App. Er zijn twee in-app abonnementen: een maandabonnement (€ 9,99) en een jaarabonnement (€ 94,99). Een in-app abonnement wordt in rekening gebracht via uw App Store account. Het abonnement wordt automatisch 24 uur voor het verlopen ervan verlengd. Als u het abonnement niet heeft stopgezet, wordt u via uw App Store Account 24 uur voor de start van een nieuwe abonnementsperiode opnieuw het tarief in rekening gebracht. U kunt uw abonnement in uw Account Settings beheren na aankoop. U kunt op elk gewenst moment de automatische verlenging van uw in-app abonnement stopzetten.

Voor de algemene voorwaarden, zie http://www.wolterskluwer.nl/algemene-voorwaarden
Fiscaal Memo 2019.1.1 Update
2019-01-30 Version History
Een mogelijke fout bij na het invoeren van het registratienummer uit het boekje is verholpen.
More
More Information
Price:
Free
Version:
2019.1.1
Size:
77.1 MB
Genre:
Business
Release Date:
2019-01-30
Developer:
Kluwer
Language:
Dutch English
More
You May Also Like
Developer Apps