FitRadio FitRadio Not Available
Removed from the App Store
FitRadio

FitRadio

1.0 for iPhone
Free
0

0 Ratings

Update Date

2019-05-04

Size

63.1 MB

Screenshots for iPhone

iPhone
FitRadio Description
FitRadio 2015 óta létezik a piacon. Elsőként háttérzene-szolgáltatóként lépett a piacra, konditermekkel, fitnesz/wellness/sportcentrumokkal kötött megállapodást és szolgálta ki őket minőségi zenékkel, mixekkel. A FitRadio megreformálta a rádiós piacot és egyedülálló online rádióként egyedi reklámozási lehetőségeket nyújt partnerei számára. A Fitradio nem csak zene-szolgáltató, de az egyik legnagyobb médiafelület értékesítő az online rádiós piacon. Mára a FitRadio országos hálózatra tett szert és számtalan egyéni felhasználóra.

2019. áprilisától a FitRadio megalkotta az egyedi tervezésű applikációját, amely képes kiszolgálni a sportolókat, hobbi sportolókat, zenekedvelőket, edzőket és természetesen az edzőtermeket vagy bármilyen más jellegű üzletet minőségi zenével és egyéb fantasztikus funkciókkal.

Az applikáció használata regisztrálás után ingyenes. Válogass több mint húsz darab különböző zenei stílusú csatornából. A Fitradio-nak 2 500 órányi folyamatosan frissülő zenei kínálata van. Nem kell elköteleződnöd egyik rádióa adó iránt sem, bármikor hallgathatod bármelyiket, sőt az Ingyenes verzióban a következő plussz funkciók érhetők el:

• Edzés funkció: nincs még egy olyan felület, ahol a zenehallgatás mellett köredzésedet is meg tudod csinálni. Az edzés kezdetét, körök számát, munkaidőt, pihenőidőt is tudod állítani és különböző hangjelzések segítenek neked abban, hogy a lehető legkényelmesebben végezhesd a munkát.

Az ingyenes zenehallgatás közben bizonyos időközönként releváns reklámokat jelenítünk meg.

A zene, a sport mindenkié! Töltsd le a FitRadio formabontó alkalmazását és add át magad a zenének, a sportnak és a kikapcsolódásnak!
FitRadio 1.0 Update
2019-05-04 Version History
More
More Information
Price:
Free
Version:
1.0
Size:
63.1 MB
Update Date:
2019-05-04
Developer:
Fitradio
Language:
English
More
You May Also Like