FNV/Menzis WakkerWerk FNV/Menzis WakkerWerk Not Available
Removed from the App Store
FNV/Menzis WakkerWerk

FNV/Menzis WakkerWerk

Mels van Kooten

1.0.2 for iPhone
Free
0

0 Ratings

Update Date

2013-07-03

Size

5.3 MB

Screenshots for iPhone

FNV/Menzis WakkerWerk Description
Hoe Wakker ben je?

WakkerWerk is de App van Allesoveronregelmatigwerk.nl. Deze website is opgezet door de FNV en Menzis voor iedereen die in zijn of haar werk te maken heeft met nacht- en ploegendiensten of onregelmatig werk. De App is een concentratiespel en geeft tips hoe slim en gezond om te gaan met je onregelmatige werktijden.

WakkerWerk start met het selecteren van de sector waarin je werkzaam bent. Vervolgens krijg je een eenvoudige opdracht die vergelijkbaar is met Memory: door het omdraaien van tegels met symbolen wordt je concentratie getoetst. Combineer zo snel mogelijk de juiste tegels met elkaar. Er zijn tien spelniveaus met een oplopende moeilijkheidsgraad. Hoe verder je komt, hoe korter de tijdsinterval. Doordat het aantal tegels toeneemt, de kleuren wisselen en de figuren draaien wordt het steeds lastiger de juiste tegels met elkaar te
combineren. Belangrijk: tussen de spelniveaus door komen tips in beeld over hoe handig om te gaan met onregelmatige werktijden.

Vervolgens wordt je persoonlijke score bijgehouden per datum en tijdstip, en wordt deze anoniem vergeleken met de resultaten van anderen.
More Information
Price:
Free
Version:
1.0.2
Size:
5.3 MB
Genre:
Games Card
Update Date:
2013-07-03
Developer:
Mels van Kooten
Language:
English German Northern Sami Spanish
More
You May Also Like