FotbaList FotbaList Free Get
FotbaList

FotbaList

1.0.33 for iPhone
Free
0

0 Ratings

Release Date

2019-10-21

Size

48.8 MB

Screenshots for iPhone

iPhone
FotbaList Description
FotbaList vine in ajutorul oamenilor care se organizeaza in mod regulat pentru a juca fotbal. Fiecare utilizator al aplicatiei are posibilitatea sa isi creeze propriul grup sau sa se alature unui grup deja existent. Administratorul grupului organizeaza evenimente iar colegii vor fi notificati instant de fiecare data cand un eveniment nou este adaugat. Jucatorii pot alege sa participe la eveniment sau sa isi adauge prieteni doritori de miscare. Se poate discuta pe fiecare eveniment in parte si stabili toate detaliile.
Aplicatia va ajuta sa tineti lista de participanti si de rezerve oferind astfel o imagine de ansamblu a evenimentului. De asemenea se pot realiza echipe perfect echilibrate in functie de valoarea fiecarui jucator din lot.

In cazul in care nu sunt suficienti jucatori fiecare eveniment poate fi facut public atragand astfel si oameni din afara grupului la joc.
Aplicatia este si va fi gratuita pentru oamenii ce doresc sa iasa din casa si sa faca miscare in mod regulat, legand astfel si noi prietenii.
FotbaList 1.0.33 Update
2019-10-21 Version History
Va fi mult mai usor pentru jucatori sa vada unde se tine evenimentul.
Poti seta un club de fotbal la grupul tau.
La fiecare eveniment creat vei putea sa selectezi locatia clubului ca si locatie pentru evenimentul tau. Sau poti seta o alta locatie folosind link-ul de pe google maps sau alte harti.

De asemenea am mai fixat si cateva probleme minore.
Succes !!
More
More Information
Price:
Free
Version:
1.0.33
Size:
48.8 MB
Genre:
Sports Utilities
Release Date:
2019-10-21
Developer:
Mount Software
Language:
English
More
You May Also Like