frank.news PRO frank.news PRO Free Get
frank.news PRO

frank.news PRO

1.1 for iPhone, iPad
Free
0

0 Ratings

Update Date

2018-10-23

Size

78.3 MB

Screenshots for iPhone

More Screenshots for iPad
frank.news PRO Description
Krijg meer grip op de content van frank.news. Met deze frank.news PRO applicatie kun je niet alleen alle artikelen bekijken maar ook jezelf aanmelden als blogger.

Frank.news is het nieuwe, open en eerlijke nieuwskanaal over media van de Candid Group. Een kanaal dat onderzoekt en openbaart, een andere kijk op medianieuws geeft. Niet mainstream, maar innoverend en eigenwijs. Kritisch, spraakmakend en als het moet shockerend. We opereren volgens de ethische principes van goede journalistiek, maar we gaan verder waar anderen stoppen. Met verrassende verhalen, nieuws en blogs, onderzoeken, columns, cijfers en analyses.

Onze missie
Frank.news wil een medium zijn dat staat voor een boodschap, voor een idee. Geen trucs, geen gebakken lucht, gedraai of geslijm. Gewoon Frank. Eerlijk, met open vizier. What you see is what you get.

Allianties
Dat doen we als redactie niet alleen. We hebben journalisten, trendwatchers, bloggers, vloggers, gastcolumnisten, gastschrijvers en tipgevers nodig. Members en partners die net als wij van Frank.news dé nieuwssite voor mediazaken willen maken.

Onze viewers
Onze doelgroep is iedereen die affiniteit heeft met media. Zowel alle mensen die in de branche werken, als zij die er zijdelings mee te maken hebben of er gewoon in geïnteresseerd zijn. Media raken ons allemaal. We kijken, luisteren, lezen, surfen, swipen de hele dag. Wie op Facebook actief is of twittert, is zelf ook een medium.
frank.news PRO 1.1 Update
2018-10-23 Version History
Updated for iOS 12.
More
More Information
Price:
Free
Version:
1.1
Size:
78.3 MB
Genre:
News
Update Date:
2018-10-23
Developer:
Candid Group B.V.
Language:
English
More
You May Also Like
Developer Apps