Gazeta Express Gazeta Express Not Available
Removed from the App Store
Gazeta Express

Gazeta Express

Bujar Muliqi

1.2.1 for iPhone
Free
0

0 Ratings

Release Date

2016-05-09

Size

12.6 MB

Screenshots for iPhone

Gazeta Express Description
GazetaExpress është portali nr.1 në Ballkan.

Lexoni lajmet e fundit shqip nga Kosova, Shqipëria, Maqedonia dhe Bota në kohë reale të sjellura nga gazetarët tanë në terren.


GazetaExpress ju sjell lajmet e fundit nga politika, sporti, bota e VIP-ave, shëndetësia etj."
Gazeta Express 1.2.1 Update
2016-05-09 Version History
Fixed order of Articles in Home Screen
More
More Information
Price:
Free
Version:
1.2.1
Size:
12.6 MB
Genre:
News
Release Date:
2016-05-09
Developer:
Bujar Muliqi
Language:
English
More
You May Also Like