Gazeta Panorama Gazeta Panorama Free Get
Gazeta Panorama

Gazeta Panorama

1.1.3 for iPhone, iPad
Free
2.1

1 Ratings

Release Date

2017-12-12

Size

4.8 MB

Screenshots for iPhone

More Screenshots for iPad
Gazeta Panorama Description
Gazeta Panorama online. Botim i Panorama Group ► Gazeta më e madhe në Shqipëri! ► www.panorama.com.al për lajmet e fundit në çdo kohë. E Përditshme e Pavarur. Gazeta Panorama është gazetë e përditshme në gjuhën shqipe, botohet në Tiranë. Aktualisht ajo është gazeta më e madhe dhe si rrjedhojë më e shitura në vend. Tirana-Albania We are the biggest newspaper in our country and as a consequence we are the most selling newspaper in Albania. For the latest news at any time visit our website Newspaper Panorama Online: http://www.panorama.com.al/
Gazeta Panorama 1.1.3 Update
2017-12-12 Version History
Fixed notification
New home page
Security improvements
______________________
U rregullua notification
Faqe e pare me design te ri
U shtua siguria ne aplikacion
More
More Information
Price:
Free
Version:
1.1.3
Size:
4.8 MB
Release Date:
2017-12-12
Developer:
Panorama Group
Language:
English
More
You May Also Like
Developer Apps