Geld Is Leuk Geld Is Leuk Free Get
Geld Is Leuk

Geld Is Leuk

Oink-Oink!

1.0.0 for iPhone, iPad
Free
0

0 Ratings

Update Date

2017-09-04

Size

22.8 MB

Screenshots for iPhone

iPhone
More Screenshots for iPad
Geld Is Leuk Description
In een samenleving die meer en meer digitaal wordt, loopt de financiële opvoeding van kinderen nog erg achter. Door kinderen en hun ouders te laten praten over waar geld vandaan komt, hoe je het kan uitgeven en hoe sparen werkt kunnen we het taboe rond geldzaken verbreken en de kinderen van nu voorbereiden met een stabiele basis voor later.

Geld is leuk is een vernieuwende manier om naar de financiële opvoeding van je kind te kijken. In deze interactieve app loop je samen met je kind(eren) langs een aantal spreekwoorden en gezegden en aan de hand van vragen leer je vanzelf meer over geld, sparen en uitgeven. Opmerkingen als “geld groeit aan een boom” of “geld komt uit de muur” komen aan bod en worden uitgelegd op een manier die bij elk gezin past.


Over de ontwikkelaars:
Linda Wes
Dat geld iets is waar je niet over praat en dat veel mensen geldproblemen hebben, had Linda al jong begrepen. Al voor de kredietcrisis in 2008 vond zij dat er meer gedaan moest worden aan de geldeducatie voor kinderen. Linda hoopt door middel van deze app veel volwassenen en kinderen te bereiken, zodat zij meer kans hebben op een financieel stabiele toekomst.

Mats van Santen
Al van jongs af aan had Mats interesse in geld. Tijdens zijn studententijd viel het hem op dat veel mensen slecht met geld om konden gaan en onnodig schulden maakten. Hij merkte ook op dat ondanks het feit dat ieders leven door geld wordt beïnvloed en vrijwel iedereen er dagelijks mee bezig is, er weinig educatie over het omgaan met geld was. Ook was het praten over geld eigenlijk “not done”. Hij besloot dat hij hier iets aan wilde veranderen. Deze app is een eerste stap om dit doel te bereiken.

Otly
De Otly app biedt gebruikers de perfecte manier om te beginnen met de financiele opvoeding van je kinderen. Tegelijkertijd lost het ook de praktische problemen rond zakgeld op. Geen muntjes meer die kwijt raken of dat je vergeet zakgeld te geven. Otly maakt de ouderwetse spaarpot eindelijk digitaal en nog makkelijker te gebruiken.

Centraal Beheer
Nederlanders komen voor steeds grotere financiële uitdagingen te staan. De AOW leeftijd gaat omhoog, kinderen krijgen geen studiebeurs meer. En de hypotheekrente aftrek wordt verder afgebouwd. Dat betekent dat we steeds meer zelf moeten regelen voor onze financiële toekomst.
Je kunt niet jong genoeg beginnen om met geld om te leren gaan, vindt Centraal Beheer. We vinden het belangrijk om kinderen op jonge leeftijd vertrouwd te maken met financiële onderwerpen, zoals zakgeld en sparen. Want daar begint een goede financiële toekomst voor iedereen.
Geld Is Leuk 1.0.0 Update
2017-09-04 Version History
Het boek 'Geld Is Leuk' is nu ook digitaal verkrijgbaar. Door de samenwerking tussen Centraal Beheer, Otly! en de schrijvers van dit boek, Linda Wes en Mats van Santen, kan je nu met je mobiel beginnen aan de financiele educatie van je kinderen. Gevleugelde uitspraken zoals “geld groeit aan een boom” of “geld komt uit de muur” komen aan bod en worden bespreekbaar gemaakt.
More
More Information
Price:
Free
Version:
1.0.0
Size:
22.8 MB
Genre:
Education
Update Date:
2017-09-04
Developer:
Oink-Oink!
Language:
English
More
You May Also Like