gjirafaVideo gjirafaVideo Free Get
gjirafaVideo

gjirafaVideo

2.5.0 for iPhone, iPad
Free
0

0 Ratings

Update Date

2022-04-07

Size

76.3 MB

Screenshots for iPhone

iPhone
More Screenshots for iPad
gjirafaVideo Description
gjirafaVideo app - Platforma më e madhe shqiptare që ofron mundësi të shikoni dhe ngarkoni video.
Vendi ku mund të shikoni video të ndryshme vendore për çdo kategori filma, seriale, emisione, lajme, dokumentarë e shumë të tjera.

Shiko video kudo dhe kurdo, nga telefoni, tableti, laptopi, kompjuteri, e televizori.

Të mirat që ofron aplikacioni gjirafaVideo:
- Shiko video ekskluzive vetëm në gjirafaVideo
- Serialet më të shikuara shqiptare si: Schengen Visa, Beni, Stupcat, Kafeneja Jonë, Ekspertiza
- Filma vendor nga QKK dhe prodhues të ndryshëm
- TapQuiz – Quizi i popullarizuar, inovativ e interaktiv.
- Lajmet më të fundit nga portalet më të vizituara shqiptare
- Live TV 24 orë
- Aplikacion interaktiv përmes komenteve e votimeve
- Opsioni “Share” që të shpërndani videot në platforma të ndryshme apo mes shoqërisë
- Kategori e veçantë me video vetëm për fëmijë
- Përmes butonit “Ndjek” nuk ju humbet asnjë prodhim i ri
- Njoftime në ‘notifications’ për çdo lansim të ri
- gjirafaVideo Premium – ku për vetëm 1 euro në muaj ju mund të ndiqni prodhime ekskluzive, pa reklama, me kualitet të lartë, e mundësi shkarkimi
- Mundësia që të vlerësoni videot dhe të lini përshtypjet tuaja

Politika e privatësisë dhe kushtet e pëdorimit:
- https://video.gjirafa.com/per-ne#politika-e-privatesise
- https://video.gjirafa.com/per-ne#kushtet-e-perdorimit

Të gjitha të drejtat autoriale janë të rezervuara sipas kushteve dhe politikave të përdorimit. Në momentin që ngarkohet përmbajtje në GjirafaVideo, përdoruesit i japin të drejtën Gjirafa, Inc., licencën globale për shpërndarje dhe përdorim në riprodhim, shkarkim, shpërndarje dhe shfaqje në forma të ndryshme, por gjithnjë të lidhura me shërbimin e Gjirafa, Inc. dhe degëve të saja. Me këtë rast gjithashtu i ipet mundësi secili përdorues të shërbimit të ketë një leje, jo-ekskluzive të qasjes në përmbajtje përmes shërbimit, që nëkupton mundësinë e përdorimit, riprodhimit, shkarkimit, shpërndarjes, shfaqjes dhe gjërave tjera të lidhura me shërbimin sipas kushteve të përdorimit.

Nëse besoni se të drejtat tuaja autoriale janë shkelur, ju lutem të na kontaktoni në contact@gjirafa.com.
gjirafaVideo 2.5.0 Update
2022-04-07 Version History
- Përmirësime të përgjithshme në funksionalitet
More
More Information
Price:
Free
Version:
2.5.0
Size:
76.3 MB
Genre:
Entertainment
Update Date:
2022-04-07
Developer:
Gjirafa, Inc.
Language:
Chinese English Indonesian Korean Malay
More
You May Also Like
Developer Apps