GlobiSot.Org - LAJME GlobiSot.Org - LAJME Free Get
GlobiSot.Org - LAJME

GlobiSot.Org - LAJME

Arlind Pajaziti

1.0 for iPhone, iPad
Free
0

0 Ratings

Update Date

2019-02-08

Size

25.9 MB

Screenshots for iPhone

More Screenshots for iPad
GlobiSot.Org - LAJME Description
Lexoni lajmet nga të gjitha portalet dhe gazetat shqiptare në një vend.

-Mundësi për shfaqjen e lameve në dy mënyra: Foto dhe List

-Përshkrim i shkurtër i lajmit para se ta lexoni të gjithë lajmin

-Njoftim se cila Gazete/Portal e ka botuar lajmin dhe kohën e publikimit

-Opsion për të zgjedhur se nga cilat faqe doni të shikoni lajmet dhe nga cilat faqe nuk doni tju shfaqen lajmet

-Opsion për të shtuar faqet tuaja të preferuara

-Lajmet radhiten sipas kohës që janë postuar duke filluar nga lajmet e fundit.

-Lajmet janë të ndara në kategoriVërejtje: Lajmet e postuara në këtë aplikacion ju përkasin faqeve/portaleve që i publikojnë ato dhe në asnjë menyrë nuk paraqesin qëndrimet apo mendimet e kompanisë tonë.

-Lajmi i plotë hapet direkt në web faqet e tyre dhe ato janë përgjegjëse për materialin që publikojnë

-Informacini i shkurtër dhe fotografia që ne e listojmë në aplikacion është publike dhe është e vendosur në wev faqe faqet e portaleve në mënyrë që mund të lexohet nga motoret e kërkimit dhe rrjetet sociale dhe duke u bazuar në regullativat europjane dhe boterore nuk paraqet të drejtë autoriale për derisa meret vetëm ajo informatë e quajtur METATGS. (për më shumë info na kontaktoni në info@arholding.mk)
GlobiSot.Org - LAJME 1.0 Update
2019-02-08 Version History
More
More Information
Price:
Free
Version:
1.0
Size:
25.9 MB
Genre:
News Reference
Update Date:
2019-02-08
Developer:
Arlind Pajaziti
Language:
English
More
You May Also Like
Developer Apps