Golf Digest Suomi Golf Digest Suomi Free Get
Golf Digest Suomi

Golf Digest Suomi

Otavamedia Oy

2.1.2 for iPhone, iPad
Free
0

0 Ratings

Release Date

2018-05-23

Size

8.5 MB

Screenshots for iPhone

More Screenshots for iPad
Golf Digest Suomi Description
Digitaalinen Golf Digest Suomi

Kahdeksan kertaa vuodessa ilmestyvä Golf Digest Suomi on koostettu uudelleen iPad-, iPhone ja iPod-laitteelle. Voit lukea lehteä sekä ostaa uusimman numeron ja ladata numerot kirjastoon.

Voit ostaa lehtiä irtonumeroina tai tunnistautua kestotilaajaksi, ja ladata tilaukseesi kuuluvat lehdet.

Golf Digest Suomen digitaalinen versio julkaistaan lehden ilmestymispäivänä. Versio sisältää painetun lehden sisällön sekä runsaasti lisämateriaalia: mm. opetusvideoita, henkilöhaastatteluita sekä välinetestejä ja golfkohteiden esittelyjä.
Lisäksi kaksi viikkoa ennen vuoden jokaista major-kilpailua ilmestyy digitaalinen MAJOR-EXTRA, joka sisältää syväluotauksen kilpailusta, pelikentistä ja kuumimmista pelaajista.

Lataaja saa luettavakseen ilmaisen näytenumeron, jossa on Golf Digest Suomessa jo julkaistuja juttuja.

Golf Digest Suomi on ilmestynyt syksystä 2007 lähtien. Osa lehden sisällöstä on Conde Nastin USA:ssa julkaisemasta emolehdestä. Golf Digestiä lukemalla tiedät miten, millä ja missä pelaat. Digilehdessä opetusjutuissa on mukana myös videoita.

Golf Digestin kansainväliseen valmentaja- ja pelaajakuntaan kuuluvat maailman huiput: mm. valmentajat Butch Harmon, David Leadbetter, Hank Haney ja Sean Foley. Pelaavia avustajia ovat mm. PGA Tourin Tom Watson, Jack Nicklaus, Arnold Palmer, Rickie Fowler ja Phil Mickelson. LPGA Tourin pelaavia avustajia ovat Paula Creamer, Yani Tseng ja Annika Sörenstam.

Suomalaisista huipuista mukana ovat mm. Mika Piltz, Timo Rauhala, Mikko Korhonen, Minea Blomqvist-Kakko ja Kaisa Ruuttila.

Golf Digest Suomi digital edition. This app gives you the ability to purchase all yearly eight digital issues + four MAJOR-EXTRA’s through iTunes and to read and store as many digital issues as you´d like within the same app.
Golf Digest Suomi 2.1.2 Update
2018-05-23 Version History
- Yleinen tukipäivitys uusimmille iOS-versioille ja -ominaisuuksille
More
More Information
Price:
Free
Version:
2.1.2
Size:
8.5 MB
Genre:
Sports
Release Date:
2018-05-23
Developer:
Otavamedia Oy
Language:
English
More
You May Also Like
Developer Apps