Gorenje DS Gorenje DS Not Available
Removed from the App Store
Gorenje DS

Gorenje DS

ZIJUSH KADRIU

1.0.4 for iPhone, iPad
Free
0

0 Ratings

Release Date

2015-03-25

Size

29.6 MB

Screenshots for iPhone

iPhone
More Screenshots for iPad
Gorenje DS Description
Gorenje - Porositni produktet tona online në aplikacionin më të lehtë dhe më të përshtatshëm se kurrë.

Ju mund të kërkoni gamën e plotë të produkteve tona , ti porositni ato dhe ti pranoni në adresën tuaj. E gjitha qka duhet është hapja e llogarisë dhe ju mund të porositni në çdo moment.

• Shikoni të gjitha ofertat tona të veçanta
• Dyqan i thjeshtë për nevojat tuaja
• Sigurt dhe lehtë
• 4 Qendra të mëdha dhe rreth 60 shitore në vendin tonë.
• Kurseni kohën dhe porositni nga telefoni juaj Smart Phone qe ju posedoni
• Rregullat e blerjes i gjeni në aplikacion.

Dëshironi të na kontaktoni ?

https://www.gorenje-ks.com
https://www.facebook.com/gorenjekosova
info@gorenje-ks.com
Gorenje DS 1.0.4 Update
2015-03-25 Version History
Kategori të reja
Blogu
More
More Information
Price:
Free
Version:
1.0.4
Size:
29.6 MB
Genre:
Shopping
Release Date:
2015-03-25
Developer:
ZIJUSH KADRIU
Language:
English German
More
You May Also Like