Horse Trials Horse Trials Free Get
Horse Trials

Horse Trials

1.4 for iPhone
Free
0

0 Ratings

Release Date

2018-07-25

Size

30.1 MB

Screenshots for iPhone

iPhone
Horse Trials Description
Met de Maarsbergen Horse Trials app haal je het maximale uit dit leuke evenement voor het hele gezin. De app bevat het complete programma van alle wedstrijden en andere activiteiten op het landgoed, zodat je precies weet wat er te beleven is. Blijf op de hoogte van de wedstrijden door jouw favoriete disciplines te volgen. Je ontvangt berichten met de aanvangstijd en locatie van elk programmaonderdeel dat je volgt.

Installeer de Horse Trials-app en maak direct kans op mooie prijzen. Onder de gebruikers van de app worden geweldige cadeaus verloot. Bovendien ontvang je tijdens het evenement exclusieve aanbiedingen en mooie kortingen van standhouders uit het strodorp. Exclusief voor gebruikers van de app. Doe er je voordeel mee!

Geniet van internationale paardensport op topniveau tijdens de Maarsbergen International Horse Trials. Een stijlvol en gastvrij evenement op het prachtige landgoed Maarsbergen. Het evenement bestaat uit eventing-wedstrijden in maar liefst vier klassen. Eventing is de triathlon van de paardensport. Elke wedstrijd bestaat uit een dressuurproef, een springparcours en een cross. De ruiter rijdt alle disciplines met hetzelfde paard.

Naast paardensport op topniveau is er nog veel meer te beleven, zoals een tentoonstelling van klassieke auto’s en het strodorp met kraampjes met ruitersportartikelen, schoenen en stijlvolle kleding. Of geniet van heerlijk eten en drinken in de oranjerie en het theehuis.

Een topsport-belevenis voor de hele familie op het unieke landgoed Maarsbergen.
Horse Trials 1.4 Update
2018-07-25 Version History
In versie 1.4 is de incidentlijst toegevoegd. Ook zijn er verbeteringen aan de positie bepaling tijdens het evenement doorgevoerd.
More
More Information
Price:
Free
Version:
1.4
Size:
30.1 MB
Release Date:
2018-07-25
Developer:
TrafficLink
Language:
English
More
You May Also Like
Developer Apps