HorstHuis Dranken HorstHuis Dranken Free Get
HorstHuis Dranken

HorstHuis Dranken

UPX Systems BV

1.0.6 for iPhone, iPad
Free
0

0 Ratings

Release Date

2016-12-02

Size

28.5 MB

Screenshots for iPhone

iPhone
More Screenshots for iPad
HorstHuis Dranken Description
HorstHuis Dranken
UPX B.V.

Download de applicatie HorstHuis Dranken en bekijk als eerste de nieuwste aanbiedingen en verrassende activiteiten en evenementen. Of maak een profiel aan en bepaal zelf van welke aanbiedingen (bijvoorbeeld wat betreft wijn, whiskey, bier, gedistilleerd en relatiegeschenken) u bericht wilt ontvangen. Via de app neemt u makkelijk contact op om een bestelling te doen, een cadeau op maat te laten samenstellen, advies in te winnen of een afspraak te maken voor bijvoorbeeld een feestelijke proeverij.

HorstHuis Drankenspeciaalzaak in Rijssen biedt een ruim assortiment dat getoond wordt in de app. Met interessante informatie over de verschillende dranken en inspirerende tips.
De Excelsior wijnen uit Zuid Afrika, de Chileense wijnen van wijnhuis Tierra Alta, wijnen van domaine Lafage; het is nog maar een kleine greep uit het unieke assortiment. Ook het Nederlandse ambachtelijk gedistilleerd ontbreekt natuurlijk niet. Whisky‘s en jenevers van de familie van Zuidam uit Baarle Hertog/Nassau zijn ruim vertegenwoordigd in de winkel. Tevens wordt u een rijkelijke keuze geboden op het gebied van speciaalbier.

Door zelfstandige inkoop kan HorstHuis Drankenspeciaalzaak direct inspelen op uw wensen en behoeften. En bent u op zoek naar een persoonlijk cadeau of naar een relatiegeschenk op maat? Ook dan is HorstHuis uw speciaalzaak. U vindt het allemaal terug in de app.
HorstHuis Dranken 1.0.6 Update
2016-12-02 Version History
Kleine bug fixes
More
More Information
Price:
Free
Version:
1.0.6
Size:
28.5 MB
Genre:
Business News
Release Date:
2016-12-02
Developer:
UPX Systems BV
Language:
English
More
You May Also Like
Developer Apps