iDecision iDecision Free Get
iDecision

iDecision

1.0 for iPhone, iPad
Free
0

0 Ratings

Update Date

2019-09-19

Size

41.7 MB

Screenshots for iPhone

iPhone
More Screenshots for iPad
iDecision Description
Eenvoudiger besluiten ondanks onzekerheid
 
Een goed idee en toch volgt er geen besluit. Beslissen is lastig, zeker als je veel input krijgt, van verschillende kanten. Toch moeten we soms, als manager, als team-lead. Beslissen is de meest riskante taak van leidinggevenden.
De uitkomst van beslissingen is nooit zeker, maar je kunt kwaliteit van besluiten zelf wel verbeteren.
Zo onderbouw je dat een besluit op de best mogelijke manier is genomen.
 
Deze app helpt je om goed onderbouwde beslissingen te nemen, privé en zakelijk. Of besluiten te laten nemen, want hiermee kan je managers ondersteunen om hun beslissingen in de organisatie te verdedigen.
 
De iDecision app is een visuele app, gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek om die kwaliteit te verbeteren. Dit is uitgebreid met de mogelijkheid om eenvoudig de doelen en waarden van jezelf of je stakeholders te prioriteren. De app kan worden gebruikt voor zakelijke en persoonlijke besluiten.
 
Functies (met uitleg)
• Het besliskader
• De (meet)waarden
• De alternatieven waaruit je kan kiezen
• De informatie, die relevant is
• De waardering van de alternatieven en hun impact
• De presentatie van je besluit

De aanpak heeft zich bewezen. Hoe werkt het? Je vult alle onderdelen van het wiel. Per onderdeel geef ik op een aparte pagina tips. Sommige onderdelen vereisen misschien nog uitzoekwerk of meetings, maar de ingevoerde informatie kan je zo weer oproepen. Wanneer je alle stappen van het wiel hebt ingevuld krijg je een beeld van de kwaliteit van de beslissing. Eventueel pas je onderdelen aan, want de zwakste schakel bepaalt de kracht van de beslissing.
 
Deze app is en blijft gratis, omdat ik het belangrijk vind, dat beslissingen onderbouwd en sneller genomen worden.
 
Veilig gebruik van de app? Je kunt zelf de uitkomsten mailen, verder blijft alle informatie op je eigen telefoon of tablet. Er wordt onder water geen data verzonden. Ik wil geen toegang hebben tot jouw en jullie informatie en overwegingen: er zal dus ook geen versie op een website komen. Ik help met een app en ondersteuning, verder is alles jullie feestje.
 
Er is veel meer te vertellen over besluitvorming. Dat vertel ik je op https://desk.zoho.com/portal/idecision/kb/idecision-nl
Opmerkingen en vragen kan je daar ook kwijt!
iDecision 1.0 Update
2019-09-19 Version History
More
More Information
Price:
Free
Version:
1.0
Size:
41.7 MB
Update Date:
2019-09-19
Language:
English
More
You May Also Like