ILC HSEQ ILC HSEQ Free Get
ILC HSEQ

ILC HSEQ

Trond Hansen

1.0.3 for iPhone
Free
0

0 Ratings

Release Date

2017-01-31

Size

43.1 MB

Screenshots for iPhone

iPhone
ILC HSEQ Description
Dette er ILC Construction AS' app til bruk ved innrapportering av HMS-hendelser og kvalitetsrelaterte saker. Appen inneholder systematikk for å sende melding om avvik, observasjoner, nestenulykker, ulykker og forbedringsforslag, samt en egen modul for dokumentasjon av gjennomførte sikker-jobb analyser / risikoanalyser og en annen for inspeksjoner og revisjoner.

Appen er strippet for alle unødvendige funksjoner og knapper for å gjøre den mest mulig brukervennlig. Likevel er det et komplett rapporteringsverktøy som oppfyller alle våre krav og behov, og vi anser forbedringsmulighetene ved å bruke appen i bedriften vår for store.

Vi i ILC Construction tror på KIS-prinsippet. Keep It Simple. Alt for mange organisasjoner lager HMSK-systemene sine for kompliserte, noe som resulterer i underrapportering og en mengde byråkratisk rot.

Vår app, som er en skreddersøm av den originale «HSEQ Free» fra Mellora AS, skal skape HMSK-entusiasme!

Du vil trenge brukernavn og passord for å kunne bruke appen til rapportering.
ILC HSEQ 1.0.3 Update
2017-01-31 Version History
Updated labels
More
More Information
Price:
Free
Version:
1.0.3
Size:
43.1 MB
Genre:
Business
Release Date:
2017-01-31
Developer:
Trond Hansen
Language:
Catalan Chinese Czech Danish Dutch English Finnish French German Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Norwegian Bokmål Polish Portuguese Russian Slovak Spanish Swedish
More
You May Also Like
Developer Apps