Imatralainen Imatralainen Free Get
Imatralainen

Imatralainen

ePaper Finland Oy

1.7.3 for iPhone, iPad
Free
0

0 Ratings

Release Date

2014-11-13

Size

4.8 MB

Screenshots for iPhone

iPhone
More Screenshots for iPad
Imatralainen Description
Imatralainen

Imatralainen on Imatran talousalueen luetuin kaupunkilehti, joka ottaa räväkästi kantaa paikallisiin asioihin ja ilmiöihin. Imatralainen on riippumaton paikallisten asukkaiden äänitorvi, jota on luettu jo 15 vuotta. Imatralaisen jakelulevikki yhdessä Lappeenrannan Uutisten kanssa on Etelä-Karjalan suurin ja se tavoittaa jokaisen kotitalouden myös Imatran naapurikunnissa.

Imatralainen ilmestyy nyt myös iPad-näköislehtenä. Lehdestä löydät sinulle tärkeän alueen omat uutiset ja kaupalliset palvelut. Imatralainen on Suomen Lehtiyhtymän kustantama lehti.

Lataa Imatralainen iPad- tai iPhone -laitteellesi. - Missä ikinä kuljetkin, voit lukea sinun kaupunkisi uutisia ja hyötyä lähikauppojen tarjouksista: Kun olet kaupassa, löydät tuotetarjoukset nopeasti Imatralaisesta ja säästät rahaa.

Imatralaisen iPad-näköislehti ilmestyy mobiiliisi kerran viikossa, keskiviikkoisin. Tutustu myös lehtemme ajantasaiseen verkkolehteen www.imatralainen.fi

Imatralaisen iPad-lehti, verkkolehti ja paperinen lehti ovat sinulle maksuttomia.

- Paikallisest uutiset sähköisenä aina mukanasi: Imatralaisen iPad-versio on uutissisällöltään sama kuin painettu lehti. Nyt voit ottaa tutun lehden digitaalisena mukaan taskuusi. Voit valita haluatko 'Lukea' tai 'Ladata lehden': Jälkimmäinen lataa lehden kerralla muistiin, jolloin sen voi ottaa mukaan junaan, bussiin, lentokoneeseen, kesämökille tai vaikka eräretkelle: Paikkoihin, missä langaton verkko ei toimi. Paikalliseksi ladatun lehden lukeminen on myös nopeaa.
- Automaattinen toimitus laitteeseesi: Jos haluat, että sinulla on vaivatta mukanasi aina tuorein lehti, paina Tilaa-nappia. Lehti latautuu jatkossa aina automaattisesti laitteesi Lehtikioski-hakemistoon, jonne tulee samalla ilmoitus uudesta ilmestyneestä lehdestä.
- Hyödy mainoksista: Imatralaisen iPad-näköislehti sisältää samat mainokset kuin lehden paperiversio. Saat lisätietoa paikallisista yrityksistä, tuotteista ja sinua kiinnostavista tarjouksista ostopäätöksesi tueksi. Voit painaa haku-painiketta ja syöttää yrityksen nimen tai tuotenimen - ja saada vastaavan lehden sivun nopeasti esille. Selvää säästöä kassalla.
- Klikkaa juttuja ja ilmoituksia: Pääset juttujen ja ilmoitusten www-linkkejä klikkaamalla lisätietoon netissä: Voit kommentoida juttuja, osallistua lukijakilpailuihin tai saada vielä tarkempaa lisätietoa lehdessä näkyvistä tuotteista.
- Kaikki lehdet mukanasi: Voit lukea aikaisemmin ilmestyneitä lehtiä suoraan sovelluksesta.


Tekniset vaatimukset ja asennusohjeet:
Varmista, että laitteeseesi on asennettu IOS 5.x -käyttöjärjestelmä. Ladattuasi sovelluksen Apple Storesta, se asentuu Lehtikioski-hakemistoon. Klikkaa sovelluskuvaketta ja pääset lukemaan paikallisia uutisia ja -tarjouksia.

Uusimmat uutiset, paikalliset keskustelut ja -tarjoukset: http://www.imatralainen.fi

Ota meihin yhteyttä
- Päätoimittaja ja toimitus:
http://www.imatralainen.fi/imatralainen/yhteystiedot/toimitus
- Mediamyynti: http://www.imatralainen.fi/imatralainen/yhteystiedot/mediamyynti
Imatralainen 1.7.3 Update
2014-11-13 Version History
* Korjaa tilauksen palauttamisessa mahdollisesti esiintyneen ongelman
More
More Information
Price:
Free
Version:
1.7.3
Size:
4.8 MB
Release Date:
2014-11-13
Developer:
ePaper Finland Oy
Language:
English Finnish Swedish
More
You May Also Like
Developer Apps