IMMO Arie van der Lee B.V. IMMO Arie van der Lee B.V. Free Get
IMMO Arie van der Lee B.V.

IMMO Arie van der Lee B.V.

Realworks

2.1 for iPhone, iPad
Free
0

0 Ratings

Release Date

2015-05-06

Size

1.9 MB

Screenshots for iPhone

iPhone
More Screenshots for iPad
IMMO Arie van der Lee B.V. Description
Dit is de officiële IMMO-Arie van der Lee app! Ons volledige woningaanbod is hier terug te vinden. Via de app is gemakkelijk alle informatie over een woning op te zoeken. Ook kunt u het overzicht bewaren door een favorietenlijst samen te stellen. Een leuke woning gevonden? We maken graag een afspraak met u om de woning van binnen te laten zien!

Sinds 1995 maakt ons kantoor naam met onze innovatieve verkoopaanpak. Zeker in de huidige woningmarkt heeft u een makelaar nodig die op een creatieve en effectieve manier uw woning verkoopt. Met onze no-nonsense instelling adviseren en denken wij graag met u mee, zodat de woning naar volle tevredenheid wordt verkocht. Niet alleen voor verkoop kunt u ons inschakelen, maar ook voor aankoop ondersteuning. Laat die lastige onderhandelingen maar aan ons over!

U kunt dus met een gerust hart uw zaken door ons laten behartigen, ons team is er klaar voor en zijn u graag van dienst!

Wanneer u de verkoop van uw woning aan ons toevertrouwd, zorgen wij ervoor dat deze op zoveel mogelijk plaatsen vindbaar wordt voor woningzoekers. Wij hebben naast deze app ook een mobiele website, waardoor onze volledige aanbod goed zichtbaar is op smartphones. We maken niet alleen gebruik van de sociale media, maar ook van ons eigen woningmagazine: WoonIMMO. Met een oplage van 65.000 bereikt het 5 keer per jaar veel woningzoekers in Almere.
Ook bieden we de mogelijkheid om elke maand kosteloos mee te doen met een IMMO Open Deuren Dag. Een mooie gelegenheid om op een laagdrempelige manier uw woning te presenteren.
Wij zijn met ons kantoor alleen werkzaam in Almere, waardoor onze makelaars volledig op de hoogte zijn van de plaatselijke marktontwikkelingen. Kortom, IMMO-Arie van der Lee is hét makelaarskantoor in Almere gespecialiseerd in het verkopen, taxeren en aankopen van bestaande woningen.

Openingstijden kantoor:
Ma t/m vrij : 09.00 - 17.30 uur
Zaterdag : 10:00 - 16:00 uur
IMMO Arie van der Lee B.V. 2.1 Update
2015-05-06 Version History
* fixed compatibility issue with IOS8
More
More Information
Price:
Free
Version:
2.1
Size:
1.9 MB
Release Date:
2015-05-06
Developer:
Realworks
Language:
Dutch English
More
You May Also Like
Developer Apps