Investering Investering Free Get
Investering

Investering

Danske Bank Group

2.5.22 for iPad
Free
0

0 Ratings

Release Date

2014-09-22

Size

15.1 MB

Screenshots for iPad

Investering Description
Den grundlæggende holdning bag Danske Banks magasin INVESTERING er, at for at investere bedst muligt, skal man forstå, hvordan verden hænger sammen og udvikler sig. Hvordan økonomiske, politiske, erhvervsmæssige, videnskabelige, teknologiske, demografiske, miljømæssige og sociale strømninger løbende påvirker verden.
INVESTERING forholder sig kritisk til temaer, der rører sig i tiden, men også temaer, som er mere eller mindre oversete i den brede mediestrøm trods stor betydning. Magasinet skal øge det globale udsyn for læserne, perspektivere verdens udvikling og give en bedre forståelse af verdensbilledet.
Et gennemgående tema i INVESTERING er globale sociale og miljømæssige udfordringer og ressourceknapheden. Problemer, der bliver stadig mere påtrængende, men som fylder meget lidt i den brede nyhedsstrøm og den politiske beslutningstagning.
Der anvendes i høj research og input fra eksterne kilder – det gælder også interviews med personer uden for Danske Bank koncernen, som ikke nødvendigvis har synspunkter sammenfaldende med Danske Bank koncernens egne officielle.
Vi lever i den digitale tidsalder, hvor stadig mere kommunikation og information bliver digitaliseret, ikke mindst af miljøhensyn. Danske Bank ønsker at medvirke til denne trend ved at gøre INVESTERING tilgængelig på iPad.
Investering 2.5.22 Update
2014-09-22 Version History
Mindre forbedringer.
More
More Information
Price:
Free
Version:
2.5.22
Size:
15.1 MB
Release Date:
2014-09-22
Developer:
Danske Bank Group
Language:
Danish English
More
You May Also Like
Developer Apps