IPTV ILIRIA IPTV ILIRIA Free Get
IPTV ILIRIA

IPTV ILIRIA

1.0 for iPhone, iPad
Free
0

0 Ratings

Release Date

2018-07-25

Size

50.7 MB

Screenshots for iPhone

iPhone
More Screenshots for iPad
IPTV ILIRIA Description
(EN) IPTV ILIRIA enables you to view Albanian channels such as sports, movies, music and entertainment on your device, anywhere in the world
(AL) IPTV ILIRIA ju mundëson të shikoni kanale shqiptare si sport, filma, muzikë dhe argëtim në kualitet të lartë dhe HD
IPTV ILIRIA 1.0 Update
2018-07-25 Version History
More
More Information
Price:
Free
Version:
1.0
Size:
50.7 MB
Genre:
Entertainment
Release Date:
2018-07-25
Language:
Albanian Bosnian Croatian English Macedonian Serbian Slovenian
More
You May Also Like