Isala Zwanger worden Isala Zwanger worden Free Get
Isala Zwanger worden

Isala Zwanger worden

Isala klinieken

1.3.1 for iPhone
Free
0

0 Ratings

Release Date

2018-11-15

Size

66.8 MB

Screenshots for iPhone

Isala Zwanger worden Description
In de Isala Zwanger worden app vindt u alles op het gebied van zwanger worden. Hoe zorg ik dat de kans op zwanger worden optimaal is? En wat als ik niet spontaan zwanger word? Het Isala Vrouw-kindcentrum wil u hierbij graag helpen en ondersteunen.

Door middel van het beantwoorden van de vragen in de intake, krijgt u inzicht in uw kalender: wanneer begint uw cyclus en wanneer bent u vruchtbaar? Ook vindt u in de app handige tips, feiten en fabels over allerlei onderwerpen rondom zwanger worden. Deel deze met uw partner!

De app bevat een aparte module Isala Zwangerschapskans, die het mogelijk om de kans op een spontane zwangerschap te berekenen. De uitslag van deze Hunault score berekening is een advies gericht op de kans van een spontane zwangerschap binnen het komende jaar. De beoogde gebruikers zijn paren die proberen zwanger te worden. Deze module is CE klasse 1 genotificeerd.

We duimen voor u!

Over Isala
Isala is één ziekenhuisorganisatie met vijf locaties in Zwolle, Meppel, Steenwijk, Kampen en Heerde. Onder het motto 'dichtbij als het kan, verder weg als het moet' waarborgen wij samen het aanbod van basis- en topzorg voor 675.000 inwoners van 20 gemeenten in Zuidwest-Drenthe en Noordwest-Overijssel.

Isala biedt meer dan basiszorg. In de loop der jaren hebben we steeds meer bijzondere, topklinische functies toegewezen gekregen. Vaak als erkenning van de kennis en vaardigheden die specialisten op eigen initiatief hadden opgebouwd. In de topklinische functies, zoals hart- en neurochirurgie en dialyse, kunnen we ons meten met academische ziekenhuizen.
More Information
Price:
Free
Version:
1.3.1
Size:
66.8 MB
Genre:
Medical
Release Date:
2018-11-15
Developer:
Isala klinieken
Language:
Dutch
More
You May Also Like