Iskola és Játék Iskola és Játék Free Get
Iskola és Játék

Iskola és Játék

Balazs Orban

2.0.1 for iPhone
Free
0

0 Ratings

Update Date

2017-02-14

Size

6.2 MB

Screenshots for iPhone

iPhone
Iskola és Játék Description
Mi ez?
Ez a rendszer lehetővé teszi minden kezdő és haladó felnőtt játékos számára, hogy elérhető áron sajátítsa el, vagy akár fejlessze a sportág technikáját és stratégiáját. A változatos technikai kurzus mellett széleskörű partner játékot biztosít, hiszen ez a képzés kis csoportok részvételén alapul.

Hogyan működik?
A rendszer foglalkozásai két egybefüggő órából állnak. Az első óra az „iskola”, ahol 3 fős kezdő és haladó csoportokban folyik a gyakorlás oktató vagy oktatók részvételével. Az intenzív edzésen a játékosok nagy hatékonysággal sajátítják el a sportág mozgáskultúráját és ütéseit.
A második órában a „játék” a főszereplő. A résztvevők a létszámtól függően 3-4 fős csoportokban egymás ellen próbálhatják ki a tanultakat, módjukban áll ismereteiket a játék közben is gyakorolni, alkalmazni. A második órában az oktató vagy oktatók felügyelete mellett játszanak a játékosok, a szünetekben mód nyílik az oktatói tanácsok befogadására is.

A rendszer gazdasági alapja
A rendszer a résztvevőktől alkalmanként díjat kér. Ez a díj egy 2 órás foglakozást biztosít, 1 óra tanulás (iskola), 1 óra játék lehetőséggel.
Iskola és Játék 2.0.1 Update
2017-02-14 Version History
- Újra működőképes az alkalmazás
More
More Information
Price:
Free
Version:
2.0.1
Size:
6.2 MB
Genre:
Sports Utilities
Update Date:
2017-02-14
Developer:
Balazs Orban
Language:
English
More
You May Also Like
Developer Apps