iThenie Lite iThenie Lite Not Available
Removed from the App Store
iThenie Lite

iThenie Lite

RexSolution

3.1 for iPhone
Free
0

0 Ratings

Release Date

2014-10-13

Size

5.4 MB

Screenshots for iPhone

iPhone
iThenie Lite Description
Thënie është aplikacion ku mund të gjeni thëniet më të bukura dhe më kuptimplotë nga gjithë bota dhe nga te gjitha kohërat dhe thëniet më te bukura shqipe nga autorë dhe thënie te vjetra të popullit.Ky Aplikacion ofron një mundësi te gjërë shperndarjesh dhe lidhjesh me dhe Aplikacionet të tjera sic jane,Facebook, Twitter dhe Instagram, thënien që ju e preferoni mundë te shpërndani në shumë rrjete sociale.
iThenie Lite 3.1 Update
2014-10-13 Version History
- Whole new graphics.
More
More Information
Price:
Free
Version:
3.1
Size:
5.4 MB
Release Date:
2014-10-13
Developer:
RexSolution
Language:
Catalan Chinese Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Norwegian Bokmål Polish Portuguese Russian Slovak Spanish Swedish Turkish
More
You May Also Like
Developer Apps