Jó Használt Ruha Jó Használt Ruha Free Get
Jó Használt Ruha

Jó Használt Ruha

Pole.ro

1.1 for iPhone
Free
0

0 Ratings

Release Date

2017-01-26

Size

32.3 MB

Screenshots for iPhone

iPhone
Jó Használt Ruha Description
Hihetetlennek tűnik, de Közép-Európa legnagyobb kínálattal rendelkező használt ruha nagykereskedésében a kis mennyiségben vásárlókat is tárt karokkal várják!

A Klado 2000 kft. ugyan nem a legnagyobb Kelet Európában, ám 22 éves tapasztalat áll a háta mögött. Ez lehetővé teszi, hogy a legjobb minőségű ruhákat találjuk meg és kínáljuk eladásra ügyfeleink számára. Fontos, hogy kizárólag Nagykereskedelemmel foglalkozunk, így nincs egyetlen kiskereskedelmi üzletünk sem.

Cégünk indulásakor az európai országokból érkező használt ruhanemű tette ki a kínálat nagy részét, ám mivel az öreg kontinens országaiból bizonyos árufajtákat nem lehet nagy mennyiségben beszerezni, megkezdtük a kereskedést az Amerikai Egyesült Államokból illetve Kanadából. /Nem préselt bálák!!/

A nagykereskedelmünkbe várjuk azokat is, akik nem feltétlenül nagy mennyiséget hanem kisebb tételben vásárolnának ruhaneműt. Őket 8-14 kilogrammos átlátszó zsákokba csomagolt árukkal várjuk. Fontos: a kisebb zsákokat cégünk telephelyén csomagoljuk át 50-100kg-os zsákokból 8-14-kg-os csomagokba!

Folyamatosan bővülő árukészlet!!

Telephelyünkön közel 1000m2-en udvarias kiszolgálással, valamint egy finom kávéval várjuk Kedves Vásárlóinkat!

Nálunk a zsákok átnézhetőek! Mindenki csak a szemének, kezének és érzékszerveinek higgyen!

"Csak azt vegye meg amit el is tud adni"

Az igaz hogy Közép Európában nem mi vagyunk a legnagyobb használt ruha kereskedő cég, de a legnagyobb választék nálunk található!! (200 féle fajtára csomagolt termék)
Jó Használt Ruha 1.1 Update
2017-01-26 Version History
Bug fixes.
More
More Information
Price:
Free
Version:
1.1
Size:
32.3 MB
Release Date:
2017-01-26
Developer:
Pole.ro
Language:
English
More
You May Also Like
Developer Apps