Jegerprøvetentamen (JaktQuiz) Jegerprøvetentamen (JaktQuiz) Free Get
Jegerprøvetentamen (JaktQuiz)

Jegerprøvetentamen (JaktQuiz)

2.0 for iPhone, iPad
Free
0

0 Ratings

Release Date

2019-09-07

Size

111.3 MB

Screenshots for iPhone

More Screenshots for iPad
Jegerprøvetentamen (JaktQuiz) Description
Jegerprøvetentamen gir deg mulighet til å teste dine kunnskaper før du avlegger jegerprøveeksamen.

Bak jegerprøvetentamen finner du NaCL AS www.nacl.no

Vårt mål med jegerprøvetentamen er å gjøre læringen ennå bedre for deg som kursdeltaker og gi deg anledning til å være godt forberedt til hver kurssamling slik at du kan dra best mulig nytte av instruktørens veiledning og møte godt forberedt til jegerprøveeksamen.

Sammen med vår samarbeidspartner Zyberchief.com har vi utarbeidet en app med mer enn 900 spørsmål fra pensum til jegerprøven. Spørsmålene er delt opp i de samme tema som stoffet gjennomgås under det obligatoriske jegerprøvekurset. Alle spørsmål er fra kjernepensum og relevante for jegerprøveeksamen. I tillegg har vi lagd en egen kategori; for den kunnskapsrike. Her kan du teste dine kunnskaper i spørsmål relevante for jegeren, men noe utenfor tema for den obligatoriske opplæringen.

De ulike kategoriene er

Jakt og holdninger
Våpen og ammunisjon
Sikker og human jakt
Skyting med rifle og hagle
Artskunnskap
Lover og forskrifter
Jaktformer
Ettersøk
Behandling av felt vilt

Jegerprøvetentamen er utarbeidet av erfarne instruktører og kursledere. Mange av de autoriserte instruktørene har bidratt i kvalitetssikring og utvelgelse av spørsmål. Pensum for jegeropplæring er grundig dekket, men vi har lagt til rette for at du som bruker kan bidra til å forbedre appen. Om spørsmål eller svaralternativer er vanskelige å forstå; hjelp oss til å gjøre appen ennå bedre og mer brukervennlig ved å sende inn dine spørsmål eller kommentarer.

Jegerprøvetentamen utvikles løpende og oppdateres ved endringer i pensum, lovverk eller forskrifter. Vær oppmerksom på at endringer kan oppstå etter en nedlastet versjon, og du bør derfor som jeger alltid sjekke lokale og nasjonale bestemmelser før du reiser på jakt.

Finner du feil i appen vil vi svært gjerne få beskjed om det! Dette kan du gjøre når du er inne i appen og arbeider.

Lykke til!
Jegerprøvetentamen (JaktQuiz) 2.0 Update
2019-09-07 Version History
In cooperation between Zyberchief.com and NaCL we have made 900 exciting questions that are minded towards the Norwegian hunting exam. Now better than ever!
More
More Information
Price:
Free
Version:
2.0
Size:
111.3 MB
Release Date:
2019-09-07
Language:
English
More
You May Also Like
Developer Apps