Javne Nabavke Kviz Javne Nabavke Kviz Not Available
Removed from the App Store
Javne Nabavke Kviz

Javne Nabavke Kviz

Abdulmelik Pehlic

1.0 for iPhone, iPad
Free
0

0 Ratings

Update Date

2018-04-28

Size

12.2 MB

Screenshots for iPhone

More Screenshots for iPad
Javne Nabavke Kviz Description
Nešto sasvim novo od ZAMM Media Consulting!

Pored novog časopisa iz oblasti Javnih nabavki, koji planiramo izdavati četiri puta godišnje, došli smo na ideju o aplikaciji koja će upotpuniti i proširiti Vaše znanje, a usput ćete se i zabaviti sa kolegama iz iste branše.
Aplikacija pod nazivom „JN“ trajat će do oktobra 2018. godine kada će se finalni krug održati uživo u sklopu seminara u Dubrovniku.

Kviz čine pitanja sa ponuđenim odgovorima od kojih je samo jedan tačan. Svaki mjesec aplikacija će nuditi novi set pitanja, s tim da se pitanja predviđena za određeni mjesec moraju odgovoriti u toku tog mjeseca. Svaki set se sastoji od 20 pitanja gdje prvih 7 spadaju u lakši nivo i nose po 2 boda, narednih 7 su srednji nivo i nose po tri boda, a posljednjih 6 pitanja spadaju u teži nivo i nose po 5 bodova. Važno je napomenuti da svaki netačan odgovor nosi isti broj negativnih bodova. Za svako otvoreno pitanje imate 30 sekundi da ponudite odgovor, a ukoliko to ne učinite računat će Vam se negativni bodovi. Jedno pitanje se ne može otvoriti dva puta!

Na kraju osmog mjeseca bit će objavljena konačna rang lista učesnika prema kojoj će prva četiri mjesta ući u finale i boriti se za prvo mjesto i nagradu koja slijedi pobjedniku.

Sretno!
More Information
Price:
Free
Version:
1.0
Size:
12.2 MB
Update Date:
2018-04-28
Developer:
Abdulmelik Pehlic
Language:
English
More
You May Also Like