Kad Raya Istimewa Kad Raya Istimewa Not Available
Removed from the App Store
Kad Raya Istimewa

Kad Raya Istimewa

Yip Chee Kin

1.1 for iPhone
Free
0

0 Ratings

Update Date

2014-08-09

Size

28.2 MB

Screenshots for iPhone

iPhone
Kad Raya Istimewa Description
Dapatkan ini Kad Raya Istimewa untuk perubahan untuk majlis ini sangat istimewa untuk rakan-rakan dan keluarga anda. Ini aplikasi hari raya adalah direka khas untuk Aidilfitri di telefon pintar anda untuk anda berkongsi kad semasa musim perayaan ini. Ia terdiri daripada 100 reka bentuk di latar belakang yang berbeza lagu tema dan raya untuk menandakan Baru Tahun

Kad Raya Istimewa adalah aplikasi popular untuk anda muat turun secara PERCUMA. Ia adalah hari sambutan raya yang unik sesuai untuk semua peringkat umur untuk menandakan hari Aidilfitri dengan kad. Ini musim perayaan dengan lagu bagi umat Islam untuk meraikan raya dengan keluarga dan membuat Kawan Baru dengan kegembiraan dan kebahagiaan. Kanak-kanak adalah khas lot paling gembira kerana mereka akan tertanya-tanya di sekitar kejiranan tanpa sebarang kebimbangan.

Apabila anda memiliki ini aplikasi Kad Raya Istimewa anda akan mendapat satu majlis khas. Selain membina dalam ucapan hari raya untuk anda berkongsi kad Aidilfitri dan anda juga dapat berbual dengan rakan-rakan dan keluarga juga. Membina dalam fungsi bual dalam aplikasi sama ada anda berada di indonesia membolehkan anda untuk menyatakan baik raya-lagu anda ingin sepanjang hari tanpa apa-apa perubahan telefon tambahan selain yuran internet anda.

Ciri-ciri Utama Kad Raya Istimewa adalah seperti berikut: -
Tab 1: 50 kad raya yang cantik
Tab 2: 50 kad raya yang berbeza
Tab 3: Chat fungsi untuk anda rangkaian dengan rakan-rakan dan keluarga

Muat turun Kad Raya Istimewa sekarang!
Kad Raya Istimewa 1.1 Update
2014-08-09 Version History
Update content
More
More Information
Price:
Free
Version:
1.1
Size:
28.2 MB
Update Date:
2014-08-09
Developer:
Yip Chee Kin
Language:
English
More
You May Also Like
Developer Apps