KAM Formulieren App KAM Formulieren App Free Get
KAM Formulieren App

KAM Formulieren App

6.5.1 for iPhone, iPad
Free
0

0 Ratings

Update Date

2022-01-04

Size

22.3 MB

Screenshots for iPhone

More Screenshots for iPad
KAM Formulieren App Description
De KAM Formulieren App is de ideale App om uw formulieren digitaal in te vullen en te verzenden.

De App richt zich op allerlei KAM (Kwaliteit-, Arbo- en Milieu) gerelateerde formulieren, maar beperkt zich hier niet toe. Ieder idee is wel uit te werken!
Met name de formulieren welke vanuit certificeringen als VCA, ISO9001, ISO14001, ISO45001, CKB, SCL / veiligheidsladder, SCIOS, CO-certificering of een BRL gevraagd worden, zijn middels goede, slimme, praktisch opgezette formulieren te verkrijgen of te maken.

Denk daarbij bijvoorbeeld aan;
- Werkplekinspecties
- Toolboxmeetings incl. aanwezigheidsregistratie
- Taakrisicoanalyses
- VGM-observaties
- Onderhoudsrapporten SCIOS, VBB of BMI
- Incidentenmeldingen
- Leveranciersbeoordelingen
- Klanttevredenheidsmetingen
- Klachtenregistratie
- Urenregistraties
- Onderhoudsbonnen voor bijv. STEK
- DKS bij schoonmaak
- Projectschouwing vooraf
- Kwaliteitsmetingen en -controles
- Bezoekverslagen enz.

Formulieren worden in overleg met u op maat gemaakt en conform uw wensen ingericht. Ook is het mogelijk om zelf formulieren te maken. Daarbij zijn er allerlei slimme opties voor invoegen van foto’s, handtekeningen, databronnen, invoegen documenten, GPS-locaties, voor ingevulde namenlijsten en meer.
Alles wordt geheel voor u opgezet en ingericht. Kant en klaar en direct geschikt om uw registraties digitaal in te (laten) vullen en verwerken!

Ontvang de digitale formulieren in de App en E-mail met PDF-rapportage in uw eigen huisstijl. Na het verzenden ontvangt u het formulier per E-mail middels een PDF of automatisch geordend in OneDrive of Google Sheets!

Mogelijkheden met toegang tot een platform voor het beheer van uw registraties, gebruikers, databronnen en meer!

Wenst u zelf formulieren aan te maken, dan bestaat die mogelijkheid ook. Gebruik de handige widgets om snel en slim formulieren te maken. Informeer naar de opties!

Het onderweg en op locatie verzamelen van data is eenvoudig met deze formulieren App. Gebruikers hebben altijd de juiste formulieren bij zich op de telefoon of tablet, ook als er even geen verbinding is. De App werkt ook prima offline en wacht met verzenden tot er weer verbinding is.

Wilt u via een verzoek sturen naar de gebruiker om een formulier in te vullen of af te ronden? Ook dat is mogelijk! Vraagt u bijvoorbeeld gerust aan uw uitvoerder om de maandelijkse werkplekinspectie uit te voeren door een instructie te verzenden via de App. Ook deels vooraf ingevulde formulieren behoren daarbij tot de mogelijkheden.

Toegang tot de App alleen met een account. Neemt u contact op voor de mogelijkheden en een opgave van de kosten. Een proefperiode toegang krijgen voor een demo is uiteraard mogelijk.

Er zijn ook mogelijkheden om het beheer uit handen te geven. U heeft dan zelf geen toegang tot het platform, maar kunt wel gebruik maken van alle opties tot automatisering! Het platformbeheer en aanpassen van formulieren wordt dan voor uw verzorgd!

Het aantal gebruikers is onbeperkt. U kunt aangeven welke gebruiker toegang krijgt tot welk formulier.
Met uw account kunt de formulieren invullen met de App op ieder mobiel apparaat, maar u kunt ook formulieren invullen in een browser met de Webclient en een link van het formulier versturen via e-mail of op uw website zetten.

Bespaar tijd en papier! Ga vandaag nog digitaal en laat uw formulieren invullen met de KAM Formulieren App!
KAM Formulieren App 6.5.1 Update
2022-01-04 Version History
Deze versie beschikt over een nieuwe en veiligere manier van inloggen!
More
More Information
Price:
Free
Version:
6.5.1
Size:
22.3 MB
Update Date:
2022-01-04
Language:
English
More
You May Also Like