KAM Formulieren KAM Formulieren Free Get
KAM Formulieren

KAM Formulieren

5.10.0 for iPhone, iPad
Free
0

0 Ratings

Release Date

2019-05-01

Size

14.6 MB

Screenshots for iPhone

More Screenshots for iPad
KAM Formulieren Description
De KAM-formulieren App is te gebruiken om alle mogelijke formulieren digitaal in te vullen en te verzenden.
De basis in deze app richt zich op allerlei KAM (Kwaliteit-, Arbo- en Milieu) gerelateerde formulieren, maar beperkt zich hier niet toe. Ieder idee is wel uit te werken.
Met name de formulieren welke vanuit certificeringen als VCA, ISO9001, ISO14001, ISO45001, CKB of diverse BRL’s gevraagd worden, zijn middels goede, praktisch opgezette formulieren te verkrijgen of te maken.
Denk daarbij bijvoorbeeld aan; werkplekinspecties, toolboxmeetings, taakrisicoanalyses,
incidentenrapportages, leveranciers- en onderaannemersbeoordelingen, klachten en/of afwijkingen, werkbonnen, urenregistratie, afpersrapporten, onderhoudsrapporten, klanttevredenheidsmetingen, kwaliteitsmetingen en -controles, opnameformulieren projecten, bezoekverslagen enz.
Opgebouwd door een ervaren KAM-adviseur, zijn alle formulieren zo gebruiksvriendelijk mogelijk en sluiten zeker aan bij alle normeisen. De formulieren en E-mail met PDF-rapportage worden in uw eigen huisstijl opgemaakt. Formulieren worden in overleg met u gemaakt en conform uw wensen ingericht. Daarbij zijn er opties voor invoegen van foto’s, handtekeningen, GPS-locaties, voor ingevulde namenlijsten, machinelijsten of andere overzichten en meer.
U hebt er zelf dus nauwelijks omkijken naar! Alles wordt geheel voor u opgezet en ingericht, dus geen tijdverlies met het opmaken van formulieren en het eerst uitvinden van de werking daarvan.
Wenst u zelf formulieren aan te maken, dan bestaat die mogelijkheid ook. Informeer naar de opties.
Toegang tot de App alleen met een account. Neemt u contact op voor de mogelijkheden en een opgave van de kosten. Een korte periode toegang krijgen voor een demo is uiteraard mogelijk.
Eenmaal overtuigd van de mogelijkheden die de App u biedt, geeft u aan welke gebruikers binnen uw organisatie de App gaan gebruiken en wordt dit voor u ingericht.
Het aantal gebruikers per account is onbeperkt en gratis. U kunt aangeven welke gebruiker toegang krijgt tot welk formulier.
Met uw account kunt de formulieren invullen met de App op ieder mobiel apparaat, maar u kunt ook formulieren invullen in een browser met de Web Client en een link van het formulier versturen via e-mail of op uw website zetten.
KAM-Formulieren App werkt ook offline en u kunt gedeeltelijk ingevulde formulieren opslaan om ze later af te maken.
Na het verzenden ontvangt u het formulier per E-mail middels een PDF.
Het onderweg en op locatie verzamelen van data is eenvoudig met deze formulieren app. Gebruikers hebben altijd de juiste formulieren bij zich op de telefoon of tablet.
Wilt u via de App een verzoek sturen naar de gebruiker om een formulier in te vullen? Ook dat is mogelijk!
Vraagt u bijvoorbeeld gerust aan de uitvoerders om de maandelijkse werkplekinspectie uit te voeren door hen hierop te wijzen via de App. Ook deels vooraf ingevulde formulieren behoren daarbij tot de mogelijkheden.
KAM Formulieren 5.10.0 Update
2019-05-01 Version History
More
More Information
Price:
Free
Version:
5.10.0
Size:
14.6 MB
Release Date:
2019-05-01
Language:
English
More
You May Also Like